My Style Rocks: Έπεσαν "βροχή" οι άσσοι - Σε σύγχυση η Ειρήνη! Ξέσπασε κατά της Χριστιάνας

«Το έλεγαν τα κορίτσια μεν και οι κριτές, ότι δεν είναι αντικειμενικές οι βαθμολογίες...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Έπεσαν

Μετά τα ευτράπελα με την Βασιλική Λιγνού, ακολούθησε η Ειρήνη Καζάκη στο My Style Rocks το απόγευμα της Παρασκευής 7/4, η οποία πήρε αρκετά χαμηλή βαθμολογία από τις συμπαίκτριές της, με αποτέλεσμα αυτό να την παραξενέψει πάρα πολύ, ιδιαίτερα επειδή τις προάλλες βγήκε δεύτερη και θεώρησε ότι προσπαθούν να την "ρίξουν".

Γι' αυτό και ζήτησε τον λόγο από εκείνες, με την Χριστιάνα να της εξηγεί πως ανέβασε τα standards της και γι' αυτό περισσότερα πράγματα από εκείνη και εφόσον αυτό το look της δεν την ικανοποιεί δεν θα μπορούσε να βάλει καλύτερη βαθμολογία από τον άσσο. Η απάντηση αυτή, όμως, δεν την έπεισε και η ίδια επέμενε πως δεν υπάρχει αντικειμενικότητα.

Συγχυσμένη η Ειρήνη μετά τους άσσους που έπεσαν βροχή στο My Style Rocks

«Προβληματίστηκα. Αυτές τις μέρες προβληματίζομα αρκετά γενικά με τις βαθμολογίες. Γιατί το έλεγαν τα κορίτσια μεν και οι κριτές, ότι δεν είναι αντικειμενικές οι βαθμολογίες, αλλά δεν το είχα πάρει πρέφα γενικά. Τώρα αρχίζω και το αντιλαμβάνομαι», είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη, ούσα φανερά στεναχωρημένη.

Η Χριστιάνα τις προάλλες έκανε την Σελένη να φύγει έξαλλη από το πλατό

Χαμός επικράτησε για ακόμη μια φορά στο χθεσινό 6/4 επεισόδιο του My Style Rocks, ειδικά όταν ήταν η σειρά της Σελένης να κάνει την δική της πασαρέλα και να δείξει το look της, το οποίο έπρεπε να βασιστεί στο δέρμα, όπως κι όλων των παικτριών.

Όταν λοιπόν στάθηκε δίπλα στην Κατερίνα Καραβάτου (δείτε εδώ την "παρατήρηση" που της έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου) και μπροστά από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες, επικράτησε ένας πανικός καθώς η Χριστιάννα δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένη με το look και ήταν αρκετά επιθετική απέναντί της. Μάλιστα, έκανε λόγο και για περιστατικό που συνέβη εκτός κάμερας, χωρίς όμως να προχωρά σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Τότε, η Σελένη ξέσπασε και την κατηγόρησε πως την έχει προσβάλλει και την έχει βρίσει πολλές φορές και δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο τέτοιες συμπεριφορές. Μάλιστα, έφυγε άρον άρον από το πλατό με αρκετή ένταση φωνάζοντας "αυτό δεν θα μου το ξανά κάνεις".

Ωστόσο, επέστρεψε λίγα λεπτά μετά.