My Style Rocks: «Τι είναι; Τι σημαίνει φασαίος;» - "Κουφάθηκαν" στον πλατό του ΣΚΑΙ με την ατάκα της Βασιλικής στον Κουδουνάρη

Έπεσε τρελό γέλιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Τι είναι; Τι σημαίνει φασαίος;» -

Η Βασιλική Λιγνού είναι μία από τις παίκτριες του My Style Rocks, η οποία έχει προκαλέσει πολλές φορές μπελάδες και στους κριτές, αλλά και στις συμπαίκτριές της (δείτε εδώ τον άγριο καβγά της με την Όλγα). Υπάρχουν φορές, όμως, που φαίνεται πως το διασκεδάζει πραγματικά όσο βρίσκεται στο σόου και μία από αυτές ήταν και η σημερινή (7/4), καθώς έκανε τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια με την ατάκα της.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Στέλιος Κουδουνάρης άρχισε να της αλλάζει το look και να της κάνει διορθώσεις, επισήμανε πως έτσι θα μπορούσε άνετα να βρεθεί στις φυτείες του Μεξικό και αφού εκείνη έβαλε τα γέλια, του απάντησε με τον πιο επικό τρόπο, με τον ίδιο αλλά και την Κατερίνα Καραβάτου να απορούν.

Η επική ατάκα της Βασιλικής Λιγνού στον Κουδουνάρη στο My Style Rocks

«Έχει μία ελευθερία τώρα αυτό το look, το άλλο ήταν τελείως άσχετο. Με ένα μπουφάν εκτός η εικόνα γίνεται σωστή και για Μέχικο και για φυτείες», είπε ο κριτής και αμέσως μετά ρώτησε γιατί εκείνη άρχισε να γελάει.

«Έχετε γίνει φασαίος κι εσείς!», του απάντησε και η παρουσιάστρια αναφώνησε: «Τι είναι; Τι σημαίνει φασαίος;»

«Ο φασαίος είναι αυτός που είναι μέσα σε όλα, που αράζει, που είναι μέσα στη φάση γενικά», εξήγησε στη συνέχεια η Βασιλική.

«Πρώτη φορά την άκουσα αυτή τη λέξη», τόνισε εκείνος.

Τις προάλλες η ίδια "κατέρρευσε" μπροστά στους κριτές

Μετά τον πανικό που επικράτησε με την Σελένη στο σημερινό 6/4 επεισόδιο του My Style Rocks, ακόμα μεγαλύτερος χαμός επικράτησε όταν ήρθε η σειρά της Βασιλικής να κάνει την δική της πασαρέλα.

Η ίδια δεν εντυπωσίασε αρχικά με το look της τις συμπαίκτριές της και μάλιστα σημειώθηκε και μια έντονη λογομαχία με την Νικόλ. Όταν λοιπόν η Βασιλική έφτασε μπροστά στην κριτική επιτροπή, ξέσπασε σε κλάματα.

«Δεν ξέρω γιατί όποτε έρχομαι εδώ με πιάνει και το χάνω. Αλήθεια. Το χάνω πολύ όμως, το χάνω. Εσείς είστε άψογοι απλά για μένα αυτή η εβδομάδα είναι πάρα πολύ δύσκολη, δεν σας κρύβω ότι έχω έρθει εδώ ενάντια στη γνώμη των γονιών μου για να τους αποδείξω ότι θα είμαι δυνατή και δεν είμαι. Καταλάβατε;

Δεν μπορώ άλλο με κάποιες συγκεκριμένες συμπαίκτριες μου. Δεν έχω άλλη αντοχή. Δεν θέλω να κάνω ανακωχή. Εάν αυτό είναι ενάντια στον διαγωνισμό και πρέπει να αποβληθώ για αυτό, θα το υποστώ αλλά δεν μπορώ πραγματικά και δεν θέλω. Το λέω με όλη μου την καρδιά και την ειλικρίνεια. Δεν θέλω να με βοηθήσετε.

Είμαι 31 χρονών και από τα 17 δουλεύω πολύ. Όταν λοιπόν δεν είμαι συνεπής στη δουλειά μου, δεν πηγαίνω στην ώρα μου να ανοίξω το μαγαζί, θα με διώξουν. Όταν λέω μόνιμα ψέματα για να δικαιολογηθώ, θα με διώξουν. Όταν αυτά μέσα σε τρία λεπτά καταρρίπτονται και αλλάζουν, επειδή είμαι τέτοιος άνθρωπος και δεν μπορώ να το δεχθώ, χάνω το δίκιο μου τις στιγμές που μπορεί να φωνάξω ή να ξεφύγω.

Ούτε εμένα μου είναι ευχάριστο διότι ξέρω ότι μπορώ και να σταθώ σε έναν διάλογο και ότι έχω λόγο και τι έχω πάρει από το σπίτι μου και το ήθος μου και την ευγένεια μου. Εδώ όμως πολλές φορές τα έχω χάσει. Οπότε νιώθω πολλές φορές πως ούτε τους γονείς μου κάνω περήφανους με το να έρχομαι εδώ και να ουρλιάζω. Κάπως πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία, την οποία παλεύω να την βρω αλλά δεν μπορώ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βασιλική.