Survivor All Star spoiler 10/4: ΠΑΝΙΚΟΣ - Η ομάδα που κερδίζει την 2η ασυλία και ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Θα γίνει χαμός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star spoiler 10/4: ΠΑΝΙΚΟΣ - Η ομάδα που κερδίζει την 2η ασυλία και ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Κανονικός πανικός αναμένεται να γίνει στα επόμενα επεισόδια του Survivor all star, μιας και ξεκινάει μια νέα εβδομάδα για τις δύο ομάδες, που αυτό σημαίνει πως θα έχουμε νέες ασυλίες και νέους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Αρχικά, η τράπουλα θα ανακατευτεί για ακόμη μια φορά, μιας και όπως είδαμε να λέει ο Γιώργος Λιανός στο trailer του αυριανού 8/4 επεισοδίου, κάποιοι Κόκκινοι θα πάνε στους Μπλε.

«Η Μπλε Ομάδα είχε δύο αποβολές δύο πολύ δυνατών παικτών! Θα έχουμε λοιπόν κάποιες μετακινήσεις παίκτών από την Κόκκινη στην Μπλε Ομάδα», λέει χαρακτηριστικά. Τα μόνα άτομα που προδίδονται από το trailer πως παραμένουν στους Κόκκινους είναι Τάκης Καραγκούνιας και Κωνσταντίνος Βασάλος, ωστόσο εμείς σας έχουμε ήδη αποκαλύψει ποιοι είναι οι παίκτες που πάνε στους Μπλε (δείτε εδώ).

Όπως είναι λοιπόν αναμενόμενο, θα γίνει ξανά χαμός και μάλιστα θα έχουμε τις πρώτες ανατροπές τόσο με τις ομάδα που θα νικήσει αύριο όσο και με τους πρώτους 2 υποψήφιους προς αποχώρηση (δείτε εδώ ποιοι θα είναι).

Η ομάδα που κερδίζει την 2η ασυλία στο Survivor all star και ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μπορεί να είναι ακόμα Σάββατο, ωστόσο το Youweekly σας έχει από τώρα τα spoils για το αγώνισμα της Δευτέρας, όπου οι δύο ομάδες θα παίξουν για την δεύτερη ασυλία!

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στο τελικό σκορ θα είναι η Κόκκινη, ενώ ο παίκτης που θα κάνει παρέα με τους υπόλοιπους 2 στον τάκο, θα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας!

Να υπενθυμίσουμε πως η Μεγάλη Εβδομάδα θα έχει λιγότερες ημέρες προβολής και δεν θα πραγματοποιηθεί κάποια αποχώρηση!

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 9/4 θα δούμε την 1η ασυλία ενώ Μεγάλη Δευτέρα την 2η. Από τις δυο ασυλίες θα προκύψουν δυο υποψήφιοι εκτός εάν υπάρξει ισοψηφία που εκεί θα προκύψουν περισσότεροι! Μεγάλη Τρίτη θα δούμε τον αγώνα επάθλου και δεν θα υπάρχει αποχώρηση!

Μετά το Πάσχα θα έχουμε τρεις ακόμη ασυλίες άρα συνολικά θα έχουμε τουλάχιστον πέντε υποψήφιους, μετά θα πραγματοποιηθεί η αποχώρηση και σιγά σιγά το πάρτι της ένωσης.