Survivor all star: Τι περιμένει την Ελευθερίου με το που πατήσει στην Ελλάδα; Η επόμενη κίνηση του Σχίζα

Έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Τι περιμένει την Ελευθερίου με το που πατήσει στην Ελλάδα; Η επόμενη κίνηση του Σχίζα

Ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε από το Survivor all star οικειοθελώς και μάλιστα του πήρε αρκετό διάστημα μέχρι να εμφανιστεί σε κάποια εκπομπή και να κάνει δηλώσεις σε κάμερες, μιας και ακούστηκαν πολλά πίσω από το λόγο και τον τρόπο, που έφυγε!

Πιο αναλυτικά, ο πρώην παίκτης αποφάσισε να διακόψει την παραμονή του στο ριάλιτι μετά την κίνηση της Ελευθερίας Ελευθερίου να του βάλει σκέψεις σχετικά τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Σήμερα, ο Στάθης δηλώνει μια χαρά με το κορίτσι του και πως δεν επηρεάστηκε από όσα του είπε η Ελευθερίου. Σε κάθε περίπτωση όμως, μετά από όλη αυτή την αναστάτωση τόνισε, πως δε θέλει να έχει επαφές μαζί της (δείτε εδώ τις βλέψεις του Σχίζα για την Παναγιώταρου).

Οι δηλώσεις του Στάθη Σχίζα για την Ελευθερία Ελευθερίου

«Για ποιο λόγο (να μιλήσω με την Ελευθερία); Δεν έχω να λύσω κάτι, τα είπαμε μέσα στο παιχνίδι και μένει εκεί.», είπε ο Στάθης Σχίζας.

Η αποκάλυψη του Σχίζα για την Ελευθερία Ελευθερίου

Καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 8/4 ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος σχολίασε φυσικά τις τελευταίες εξελίξεις στο «Survivor All Star», από το οποίο αποφάσισε να φύγει οικειοθελώς πριν λίγο καιρό (δείτε εδώ τι είπε για το unfollow της Κατερίνας Δαλάκα σε εκείνον).

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου από το παιχνίδι, αλλά κι όσα είπε στον ίδιο λίγο πριν φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

«Το θέμα είναι σε ποιο χρονικό σημείο ήρθε και μου τα είπε. Όταν τα βρήκε με τον Μάριο κι όταν υπήρξε κάποια αντιπαράθεση με τον Μπάρτζη και την Ευρυδίκη. Ήρθε off camera και μου είπε ότι σου έχω πει ένα ψέμα το και το, ότι δεν μου είπε η Αλεξάνδρα να σου δώσω χαιρετίσματα κι ούτε ότι σε σκέφτεται. Εγώ εκείνη την στιγμή γέλασα και της είπα ωραία γιατί μου το λες τώρα;Έχουν περάσει 15 ημέρες από τότε που μπήκες.

Μου είπε γιατί τώρα με όλα αυτά που γίνονται, δεν μπορώ να σε έχω ψυχολογικά ok. Θέλω να σε ρίξω ψυχολογικά. Λέω σοβαρά μιλάς; Μπορείτε να την ρωτήσετε όταν βγει. Μου είπε ότι δεν μπορώ να σε έχω καλά ψυχολογικά, μετά από όλα αυτά. Της λέω καλά αλήθεια λες; Πες τα και το βράδυ στο συμβούλιο. Αυτή εκεί πέρασε μαζεύτηκε… Δεν περίμενε βέβαια ότι θα αποχωρήσω, αλλά ότι θα μαλώσουμε.

Αυτό που είπε η Ελευθερία μετά, αφού εγώ αποχώρησα, ότι την έβαλε ο Μάριος ισχύει. Είδα έξω από το συμβούλιο τον Μάριο με τα μάτια μου off camera να της λέει «του τα είπες όλα;» ανέφερε ο Στάθης Σχίζας.

Οι δηλώσεις αυτές σόκαραν την ομάδα της εκπομπής με την Νάνσυ Παραδεισανού να φωνάζει: «Τι!»