My style rocks: «Απολαύστε υπεύθυνα!» - Άναυδη η Κατραβάτου με το μαύρο, μακρύ φόρεμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

«Μόνο εσύ μπορείς να φορέσεις κάτι τέτοιο»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: «Απολαύστε υπεύθυνα!» - Άναυδη η Κατραβάτου με το μαύρο, μακρύ φόρεμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ένα νέο επεισόδιο ξεκίνησε τη Μεγάλη Δευτέρα 10/4 για το My style rocks με την Κατερίνα Καραβάτου να ανοίγει, όπως πάντα χαμογελαστή στο show και στη συνέχεια να υποδέχεται του κριτές και τα κορίτσια, που διαγωνίζονται!

Λίγο πριν δούμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου η παρουσιάστρια θέλησε να ενημερώσει το κοινό να ετοιμαστεί γι αυτό, που θα έβλεπε μιας και εκείνη είχε μία ιδέα από τα παρασκήνια, που ετοιμάζονται, πριν γράψουν οι κάμερες!

Δείτε εδώ επίσης: «Δεν ισχύει αυτό σας παρακαλώ! Μην το διαβάζετε» - Ενοχλημένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με δημοσίευμα που κυκλοφόρησε

Οι όλο νόημα ατάκες που αντάλλαξαν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την Κατερίνα Καραβάτου

Ο λόγος λοιπόν, που η Καραβάτου θέλησε να κάνει το εξής σχόλιο ήταν το μαύρο και μακρύ, φόρεμα, που επέλεξε να βάλει το μοντέλο - κριτής, που ομολογουμένως της πήγαινε πολύ!

«Θα έρθει αυτό το κορίτσι να κάνει πασαρέλα! Απολαύστε υπεύθυνα. Άκου λίγο, είναι καταληκτικό, αλλά μόνο εσύ μπορείς να φορέσεις κάτι τέτοιο», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

"Πάγωσε" η Καραβάτου με το σχόλιο της Παπαγεωργίου

Ακόμα ένα απολαυστικό επεισόδιο του My Style Rocks ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης 5/4 και τα πρώτα κιόλας λεπτά είδαμε μερικές.. εντάσεις αλλά και ορισμένα περίεργα σχόλια.

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα μπήκε στο πλατό άκρως εντυπωσιακή και έκανε την πασαρέλα της, προκειμένου να καθίσει στη θέση της στην κριτική επιτροπή. Η ίδια επέλεξε ένα υπέροχο φλοράλ φόρεμα και κόκκινα αξεσουάρ και για ακόμη μια φορά ήταν συγκλονιστική.

Ωστόσο, όταν έφτασε στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου, της έκανε μια μικρή... παρατήρηση, καθώς η παρουσιάστρια την αποκάλεσε «δεύτερη».

Τότε όμως η Κατερίνα Καραβάτου έβαλε τα γέλια και της εξήγησε πως την συγκεκριμένη λέξη «δεύτερη» την ανέφερε γιατί βγήκε στο πλατό αμέσως μετά τον Δημήτρη Σκουλό. «Είπα η δεύτερη κριτής» είπε χαριτολογώντας στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.