My Style Rocks: «Και τα δύο σε "πούλου" τελειώνουν» - Χαμός στο πλατό του ΣΚΑΙ ανάμεσα σε Βασιλική & Νικόλ!

Ξέσπασε σε κλάματα η Δεσποτοπούλου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Και τα δύο σε

Το νέο επεισόδιο του My Style Rocks ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας 10/4 και μετά την αποκαλυπτική εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που προκάλεσε το σχόλιο της Κατερίνας Καραβάτου (δείτε την εδώ), ακολούθησε μία έντονη στιγμή ανάμεσα στην Νικόλ Δεσποτοπούλου και την Βασιλική Λιγνού.

Η διαφωνία ξεκίνησε με αφορμή το σύνολο της Ευτυχίας Γάντα, με την πρώτη να σχολιάζει πως της άρεσε η εικόνα της, ωστόσο η βαθμολογία που έβαλε προκάλεσε μεγάλη απορία στην δεύτερη και το σχόλιο που δέχθηκε την έκανε να ξεσπάσει και έτσι να ξεκινήσει μία έντονη λογομαχία ανάμεσά τους.

Χαμός στο My Style Rocks με την Βασιλική και την Νικόλ

«Μπορώ να ρωτήσω κάτι; Εμένα το ρούχο μου αρέσει. Δεν μπορώ να κάθομαι και να ακούω την κάθε μια να μου λέει τι βαθμό έχω βάλει», είπε χαρακτηριστικά η Νικόλ Δεσποτοπούλου που έβαλε 4 στην συμπαίκτριά της, με την Βασιλική Λιγνού αρπάζεται και να λέει: «Δεν είμαι η κάθε μία. Με λένε Βασιλική, Νικόλ μου. Με λένε Βασιλική, εντάξει κορίτσι μου;».

«Ωραία, την Βασιλική. Εδώ εσύ με έχεις πει Βροχοπούλου», της απάντησε στη συνέχεια η Νικόλ, για να εξηγήσει η Βασιλική: «Δεν πειράζει, μπερδεύτηκα. Δεσποτοπούλου, Βροχοπούλου και τα δύο σε "πούλου" τελειώνουν».

«Δεν μπορώ κάθε φορά που βάζω έναν καλό βαθμό να το αιτιολογώ. Είναι η γνώμη μου. Και θα θα ήθελα να ρωτήσω εάν η Βασιλική έχει κάποια εμμονή μαζί μου, γιατί τις τελευταίες ημέρες βλέπω ότι έχεις φαγωθεί για το τι κάνω εγώ. Κοίτα τι κάνεις εσύ και άσε με εμένα, εγώ είμαι ένα διαφορετικό πράγμα. Εγώ κοιτάζω την πάρτη μου και δεν κοιτάζω τι κάνεις εσύ», εξήγησε έπειτα η Δεσποτοπούλου.

Και η Βασιλική κατέληξε: «Κατ’ αρχάς θα ήθελα, σε παρακαλώ πάρα πολύ, οι λέξεις του τύπου "εμμονές" και "τρελές" να σταματήσουν, γιατί δεν καταφέρνετε κάτι. Αυτή τη στιγμή δεν συνάδει το τέσσερα όταν σε αντίστοιχες προσπάθειες συμπαικτριών σου έχεις βάλει 2 και τώρα, επειδή πλησιάζει το Gala και έχεις τρομάξει, ανταλλάζεις βαθμολογίες. Εμένα αυτή είναι η άποψή μου, δεν έχω καμία εμμονή μαζί σου. Δεν θα μου φιμώσεις το στόμα».

Μπορεί να διακόπηκε για λίγο η "μάχη" τους, όμως μόλις η Νικόλ ανέβηκε για να ακούσει την γνώμη των κριτών και των συμπαικτριών της, συνεχίστηκε, με αποτέλεσμα η πρώτη να ξεσπάσει σε κλάματα λέγοντας πως δεν την καταλαβαίνουν οι διαγωνιζόμενες και πάντα παρεξηγούν τα λεγόμενά της, ενώ εκείνη δεν έχει καμία κακή πρόθεση.