Survivor All Star trailer 11/4: «Η απόφασή μας είναι δυστυχώς...» - «Παγωμένος» ο Βασάλος με την ανακοίνωση του Ατζούν!

Ήρθε εκτάκτως στην Ελλάδα για να το «λύσει» ο ίδιος

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 11/4: «Η απόφασή μας είναι δυστυχώς...» -  «Παγωμένος» ο Βασάλος με την ανακοίνωση του Ατζούν!

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε και θα συνεχιστεί πολύ επεισοδιακά για τους παίκτες του Survivor All Star! Μπορεί η παραγωγή το βράδυ της Κυριακής 9/4 να ανακοίνωσε πως λόγω του Πάσχα κάποια πράγματα στις στάνταρ διαδικασίες θα αλλάξουν - δηλαδή δεν θα υπάρξει τρίτη ασυλία και δεν θα έχουμε αποχώρηση - αλλά... κάποιος θα φύγει τελικά, βασικά το πιο σωστό, κάποιος θα αποβληθεί!

Από το μεσημέρι της Δευτέρας το Youweekly.gr σας ενημέρωσε ότι η παραγωγή μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε με την Αφροδίτη Σκαφίδα να τρώει κρυφά κράκερ στο δάσος (δείτε το εδώ) είχε αρχίσει το ψάξιμο και πως τελικά η απόφασή τους είναι πως η παίκτρια των Κόκκινων πρέπει να αποβληθεί! Όπως θα δείτε και παρακάτω λοιπόν, στο αποψινό trailer, ο Ατζούν θα φτάσει στην Ελλάδα για να ανακοινώσει πως οι κανόνες είναι για να εφαρμόζονται κι όποιος δεν το κάνει σαφώς και θα δεχθεί τις αντίστοιχες συνέπειες!

Επική είναι η αντίδραση του Βασάλου στον πρόλογο του Ατζούν... Υπενθυμίζουμε πως κι εκείνος κατηγορείται συνέχεια από διάφορα άτομα στην Ελλάδα πως... δεν τηρεί όλους τους κανόνες αλλά... αν δεν αποδειχθεί κάτι όλα αυτά είναι απλές φήμες...

Να σημειωθεί πως η ανακοίνωση του Ατζούν θα πραγματοποιηθεί στο συμβούλιο, αφού προηγηθεί ένας πολύ σκληρός στίβος μάχης για έπαθλο φαγητού κι όχι ασυλίας όπως συνήθως (δείτε εδώ ποιοι θα κερδίσουν).

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor All Star