Survivor All Star: Είναι ζευγάρι και το κρατούν κρυφό - Τους έδωσε στεγνά στις κάμερες ο Γιώργος Λιανός

«Τους έδωσα στεγνά! Χαχαχα»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Είναι ζευγάρι και το κρατούν κρυφό - Τους έδωσε στεγνά στις κάμερες ο Γιώργος Λιανός

Ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός, την Μεγάλη Τρίτη 11/4 και συγκεκριμένα στις 05:00 η ώρα το πρωί, παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στου τηλεοπτικούς σταθμούς που περίμεναν πως και πως στο πεζοδρόμιο να τον συναντήσουν!

Κύριο θέμα συζήτησης ήταν οι αποβολές και οι κλεψιές των παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ ενώ προς έκπληξη όλων ο Γιώργος αποκάλυψε πως υπάρχει ένα νέο ζευγάρι στον Άγιο Δομίνικο το οποίο ζει τον έρωτά του πίσω από τις κάμερες!

Ο Γιώργος Λιανός «πρόδωσε» το νέο ειδύλλιο στο Survivor All Star

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν υπάρχει κάποιο νέο ζευγάρι που δεν έχουμε δει ο παρουσιαστής απάντησε:

«Έχω την εντύπωση πως ναι, τους έδωσα στεγνά! Δεν ξέρω κάτι συζητιέται στην ζούγκλα αλλά δεν το έχουμε εξακριβώσει! Αν θέλουν τα παιδιά να εκδηλωθούνε γιατί όχι εμείς εκεί είμαστε!»

Ενώ συνέχισε αναφέροντας: «Έχει χάσει το παιχνίδι η παραγωγή; Μπούρδες. Άμα βγάλουμε τα άπλυτα στη χώρα όλων των τηλεοπτικών παραγωγών, θα καταρρεύσει το οικοδόμημα. Ριάλιτι επιβίωσης είναι, ο καθένας θα προσπαθήσει να φάει να χορτάσει. Η δημοσιογραφική επιτυχία θα ήταν να μάθουμε ποιοι έχουν έρθει σε επαφή με ντόπιους και τους δίνουν και λεφτά, γιατί εμείς έχουμε στα χέρια μας και αποδεικτικά γι’ αυτά τα λεφτά που κάποιοι από την Ελλάδα πληρώνουν τους ντόπιους για να εκθέτουν τους παίκτες

«Η συμφωνία που έκαναν οι παίκτες, γιατί ήμουν παρών, ήταν ότι δεν θα επιτρέψουν την οργανωμένη κλοπή και επικοινωνία. Γι’ αυτές τις δύο περιπτώσεις, ο Acun τους είχε ρωτήσει τι θα κάνουμε για να είναι δίκαιο το παιχνίδι και είπαν αποβολή»

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor All Star - Η ανακοίνωση για την αποβολή της Σκαφίδα

Από το μεσημέρι της Δευτέρας το Youweekly.gr σας ενημέρωσε ότι η παραγωγή μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε με την Αφροδίτη Σκαφίδα να τρώει κρυφά κράκερ στο δάσος (δείτε το εδώ) είχε αρχίσει το ψάξιμο και πως τελικά η απόφασή τους είναι πως η παίκτρια των Κόκκινων πρέπει να αποβληθεί! Όπως θα δείτε και παρακάτω λοιπόν, στο αποψινό trailer, ο Ατζούν θα φτάσει στην Ελλάδα για να ανακοινώσει πως οι κανόνες είναι για να εφαρμόζονται κι όποιος δεν το κάνει σαφώς και θα δεχθεί τις αντίστοιχες συνέπειες!

Επική είναι η αντίδραση του Βασάλου στον πρόλογο του Ατζούν... Υπενθυμίζουμε πως κι εκείνος κατηγορείται συνέχεια από διάφορα άτομα στην Ελλάδα πως... δεν τηρεί όλους τους κανόνες αλλά... αν δεν αποδειχθεί κάτι όλα αυτά είναι απλές φήμες...

Να σημειωθεί πως η ανακοίνωση του Ατζούν θα πραγματοποιηθεί στο συμβούλιο, αφού προηγηθεί ένας πολύ σκληρός στίβος μάχης για έπαθλο φαγητού κι όχι ασυλίας όπως συνήθως (δείτε εδώ ποιοι θα κερδίσουν).