Survivor all star: «Μα έχεις παχύνει Αφροδίτη!» - Οι δικαιολογίες της Σκαφίδα στην Ευρυδίκη για το φαγητό

«Πού να φανταστώ;»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Μα έχεις παχύνει Αφροδίτη!» - Οι δικαιολογίες της Σκαφίδα στην Ευρυδίκη για το φαγητό

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (11/4) στην ψυαγωγική εκπομπή «ποιος είναι πρωνιάτικα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η πρώην παίκτρια του Survivor all star κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που σχετίζονται με τα σκάνδαλα του ριάλιτι επιβίωσης στο κανάλι του ΣΚΑΙ.

Πιο συγκεκριμένα, γα την Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία αποβλήθηκε από την παραγωγή του Survivor all star και θα το δούμε στο αποψινό επεισόδιο (δείτε εδώ το trailer), επειδή έτρωγε. Βέβαια, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε και μερικές συζητήσεις που είχε με Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία αρνούνταν το οτιδήποτε.

Ακόμη, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αναφέρθηκε και στην φίλη της Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία αποχώρησε από το Survivor all star (δείτε εδώ με πόσα χρήματα έφυγε).

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για την Σκαφίδα και την Ελευθερίου

«Τον τελευταίο καιρό έλεγα στην Αφροδίτη Σκαφίδα "έχεις παχύνει" και μου έλεγε "ναι, με πρήζει η καρύδα". Πού να φανταστώ; Δεν είχα πάρει χαμπάρι κάτι. Όλοι σε αυτό το παιχνίδι έχουμε κάνει παραβιάσεις, είτε επικοινωνίας είτε φαγητού. Οπότε μην κουνάμε το δάχτυλο», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Έκανα παράβαση φαγητού όταν βρήκα ένα ζυμαράκι με ξεραμένο τυρί με μυρμήγκια. Το παίρνω από κάτω, το φυσάω και μου φάνηκε το πιο νόστιμο του κόσμου», συμπλήρωσε η πρώην παίκτρια του Survivor all star.

Να υπενθυμίσουμε ότι την Παρασκευή 7/4 μέσα από το Super Κατερίνα διέρρευσε ένα πάρα πολύ αποκαλυπτικό βίντεο από τη στιγμή, που η Αφροδίτη Σκαφίδα - που κατά τα άλλα καταδικάζει την αδικία - να καταγράφεται τρώγοντας κρυφά μέσα στη ζούγκλα!

Το πλάνο είναι πολύ ξεκάθαρο και, όπως όλοι βλέπουμε η αθλήτρια τρώει κρακεράκια, μόνο που δεν έχει πάρει χαμπάρι, πως κάποιος από τους λόκαλ, (που τη βοήθησε) παράλληλα τη χαντάκωσε, καθώς την έβγαζε κρυφά βίντεο!

Έτσι λοιπόν, όλοι βλέπουμε την Αφροδίτη να τρώει ευτυχισμένη, ενώ έστελνε φιλιά στον άνθρωπο, που της προμήθευσε το φαγητό. Θα έχουμε άραγε μια ακόμη αποβολή μετά από αυτό;!

Το μόνο σίγουρο είναι, πως βλέπουμε να αποβάλλονται παίκτες, που σήμερα είναι στην Ελλάδα, αλλά παράλληλα αγωνίζονται στο ρίαλιτι άτομα, που κάνουν την ίδια παρανομία, δεν τιμωρούνται και εν τέλει βγαίνουν στις κάμερες με δηλώσεις για το πόσο πεινασμένοι είναι...

Να τονίσουμε, πως το εν λόγω βίντεο τραβήχτηκε τον πρώτο μήνα, που ξεκίνησε το παιχνίδι!

(δείτε εδώ τις δηλώσεις της Δαλάκα για τις αμοιβές μετά τις αποβολές).