Εκτός ΣΚΑΙ το Survivor All Star από σήμερα 11/4 - Η απόφαση της παραγωγής

Έχει ανακοινωθεί ήδη επίσημα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Εκτός ΣΚΑΙ το Survivor All Star από σήμερα 11/4 - Η απόφαση της παραγωγής

Έχουν περάσει ήδη 4 μήνες από την πρεμιέρα του Survivor All Star και οι εκπλήξεις δεν σταματούν δευτερόλεπτο τόσο για τους συμμετέχοντες αυτού όσο και για τους φανατικούς τηλεθεατές του!

Κλεψιές, παραβάσεις, αποβολές (με ακόμα μια να ανακοινώνεται απόψε 11/4) και παρά το γεγονός πως το ριάλιτι έχει «χτίσει» το κοινό του και τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνονται στα μηχανάκια της Nielsen είναι υψηλά και αξιοπρεπέστατα ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ πήρε μια απόφαση, η οποία μπαίνει σε λειτουργία από απόψε το βράδυ!

Παύση στο Survivor All Star λόγω Πάσχα

Όπως ανακοίνωσε και λίγα 24ωρα πριν ο Γιώργος Λιανός λόγω Πάσχα το project θα κάνει μια μικρή παύση! Γι' αυτή την εβδομάδα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί οι 2 πρώτες ασυλίες κι έχουν βγει στον τάκο Σπύρος Μαρτίκας, Τάκης Καραγκούνιας και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης ενώ σήμερα που κανονικά οι παίκτες θα έπαιζαν για την τρίτη ασυλία θα παρακολουθήσουμε έναν αγώνα επάθλου (δείτε εδώ ποιοι θα το κερδίσουν).

Με την επιστροφή του ριάλιτι θα πραγματοποιηθούν κανονικά οι τρεις κλασικές ασυλίες, όπως και η αποχώρηση παίκτη! Μετά θα έρθει και η ένωση φυσικά....

Τι θα προβληθεί στον ΣΚΑΙ αντί του Survivor All Star

Σύμφωνα με το πρόγραμμα την Μεγάλη Τετάρτη στις 21:00 θα προβληθούν τα Best of του Survivor All Star, ενώ την Μεγάλη Πέμπτη η ελληνική ταινία «Όλγα, Αγάπη Μου». Μεγάλη Παρασκευή, μια ακόμη ελληνική ταινία «Η Λεωφόρος Του Μίσους» ενώ το Μεγάλο Σάββατο το «Κάτι Να Καίει»! Κυριακή η ξένη ταινία «Ο Γύρος Του Κόσμου Σε 80 Μέρες (Around The World In Eighty Days)» και Δευτέρα επιστρέφει δυναμικά το ριάλιτι!