Survivor All Star: "Έσκασε" νέα βόμβα - Πρώην παίκτης ετοιμάζει μήνυση κατά του Νίκου Μπάρτζη

Ποιος και γιατί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star:

Τρία πράγματα χαρακτηρίζουν το φετινό Survivor all star: Κλεψιές, αποβολές και μηνύσεις. Όλοι οι παίκτες φαίνεται πως μπήκαν άκρως στρατηγικά, διαβασμένα και πονηρεμένα στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο αυτό έχει ήδη στοιχήσει σε μερικούς.

Πάνω στην "λύσσα" τους να παραμείνουν όσον το δυνατό περισσότερο μπορούν στον Άγιο Δομίνικο και να συγκεντρώσουν πολλά χρήματα, μιας και 5.000 ευρώ την εβδομάδα δεν τα λες και λίγα, έχουν κάνει πολλά λάθη, έχουν παρανομήσει και φέτος η παραγωγή φαίνεται πως δεν τους χαρίζει τίποτα!

Οι πρώτες αποβολές που είδαμε στο Survivor all star ήταν αυτή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου, με την κατηγορία πως ο Νίκος Μπάρτζης τους είδε με κινητό στα χέρια και να επικοινωνούν με την Ελλάδα. Οι 2 παίκτριες μέσα σε μερικές ώρες βρέθηκαν οριστικά εκτός παιχνιδιού, ωστόσο όσο περνάει ο καιρός, φαίνεται να δικαιώνονται, ειδικά μετά την ανακοίνωση του Ατζούν.

Διαβάστε επίσης: Τρεις παίκτες σε ερωτικές περιπτύξεις - Ποιοι συνουσιάστηκαν στο δάσος

Έρχεται μήνυση κατά του Νίκου Μπάρτζη

Μάλιστα, ακόμα μια αποκάλυψη "βόμβα" έγινε γνωστή το πρωί της Τρίτης 18/4, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα. Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μιλώντας στις κάμερες, είπε πως ξέρει πως κάποιοι έταξαν στον Νίκο Μπάρτζη λεφτά και συγκεκριμένα ένα χιλιάρικο ο καθένας για να "καρφώσει" και αφετέρου να διώξει από το παιχνίδι τις δύο συγκεκριμένες κοπέλες.

Το κερασάκι στην τούρτα όμως είναι πως μια παίκτρια/ παίκτη που πλέον βρίσκεται εκτός Survivor, ετοιμάζει μήνυση κατά του για συκοφαντική δυσφήμιση, χωρίς όμως να αποκαλύπτεται στην εκπομπή το όνομα του ανθρώπου αυτού.

Ωστόσο, δεν είναι και πολύ δύσκολο να μαντέψουμε...