Survivor all star: «Επιτέλους! Πρώτα με...» - Το σχόλιο της Ελευθερίου για την υποψηφιότητα του Μπάρτζη

Η ανάρτησή της στα social media!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Επιτέλους! Πρώτα με...» - Το σχόλιο της Ελευθερίου για την υποψηφιότητα του Μπάρτζη

Μετά την επιστροφή του Survivor all star στο κανάλι του ΣΚΑΙ, αφού ολοκληρώθηκαν οι πασχαλινές διακοπές, οι τηλεθεατές περίμεναν ένα αρκετά δυνατό επεισόδιο, για το ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ όσα έγιναν χθες). Κάθε μέρα από την αρχή του φετινού Survivor κάτι γίνεται είτε με αποβολές και παρατυπίες, είτε με ερωτικές σχέσεις (δείτε εδώ το νέο ερωτικό τρίγωνο του νησιού).

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο βέβαια, είδαμε και τον Νίκο Μπάρτζη να γίνεται για μια ακόμη φορά, πρώτο θέμα συζήτησης. Ο λόγος φυσικά για την υποψηφιότητα του, ως τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, μια εξέλιξη που σχολιάστηκε αρκετά από όλους. Μέσα σε αυτούς, που το σχολίασα ήταν και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Με μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η κύπρια τραγουδίστρια, στήριξε τον Νίκο Μπάρτζη, παρά τους τσακωμούς, που είχαν όταν βρισκόταν στο παιχνίδι και αυτή.

Η ανάρτηση της Ελευθερίας Ελευθερίου για τον Νίκο Μπάρτζη

«Δεν συμφωνώ με την υποψηφιότητα του Μπάρτζη, γιατί υποτίθεται ψηφίζουν αγωνιστικά! Επειδή τώρα κάποιον έπρεπε να στοχοποιήσουν, τα βγάλανε όλα στη φόρα! Ο Μπάρτζης ΜΙΛΗΣΕ. Βλέποντας το σημερινό επεισόδιο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρώτα με δικαιώνει ο Μπάρτζης και μετά ο Μαρτίκας. Η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει και με αυτό πορεύομαι στη ζωή μου κάνοντας υπομονή. Θα τα πούμε σύντομα», έγραψε στην ανάρτηση της, η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η ανάρτηση της Ελευθερίου για τον Μπάρτζη

Έρχεται μήνυση κατά του Νίκου Μπάρτζη

Μάλιστα, ακόμα μια αποκάλυψη "βόμβα" έγινε γνωστή το πρωί της Τρίτης 18/4, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα. Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μιλώντας στις κάμερες, είπε πως ξέρει πως κάποιοι έταξαν στον Νίκο Μπάρτζη λεφτά και συγκεκριμένα ένα χιλιάρικο ο καθένας για να "καρφώσει" και αφετέρου να διώξει από το παιχνίδι τις δύο συγκεκριμένες κοπέλες.

Το κερασάκι στην τούρτα όμως είναι πως μια παίκτρια/ παίκτη που πλέον βρίσκεται εκτός Survivor, ετοιμάζει μήνυση κατά του για συκοφαντική δυσφήμιση, χωρίς όμως να αποκαλύπτεται στην εκπομπή το όνομα του ανθρώπου αυτού.

Ωστόσο, δεν είναι και πολύ δύσκολο να μαντέψουμε...