Survivor all star 17/4 highlights: Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Κατσούλη! Αποχώρησε εκτάκτως ο Βασάλος

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor all star 17/4 highlights: Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Κατσούλη! Αποχώρησε εκτάκτως ο Βασάλος

Το Survivor all star επέστρεψε χθες, Δευτέρα 17/4 μέσα από την προσωρινή διακοπή που είχε λόγω του Πάσχα και οι δύο ομάδες έπαιξαν για την τρίτη ασυλία αλλά και για ένα πασχαλινό τραπέζι. Στο τέλος του επεισοδίου, φυσικά, αναδείχθηκε ακόμα ένας παίκτης προς αποχώρηση.

Τα 17/4 highlights του Survivor all star

Έπεσε τρελό κράξιμο μετά την αποβολή της - Τα σχόλια των κόκκινων για τις κλεψιές της Σκαφιδά

Η Αφροδίτη Σκαφιδά αποτέλεσε την 5η κατά σειρά αποβολή από το Survivor all star με την ίδια να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης μιας και πιάστηκε να τρώει κρυφά φαγητό (δείτε εδώ καρέ καρέ τη στιγμή).

Η αθλήτρια λοιπόν μάζεψε τα πράγματά της και πλέον είναι στην Ελλάδα συνεχίζοντας τη ζωή της εκεί, που την είχε αφήσει πριν πάρει την απόφαση να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο...

Οι κόκκινοι την αποχωρίστηκαν λοιπόν και μάλιστα τη Δευτέρα του Πάσχα 17/4 είδαμε τα σχόλια της ομάδας της, αφού αποκαλύφθηκε η παρανομία της Αφροδίτης με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να την ''κατακεραυνώνει''.

Ευχάριστα μαντάτα μετά από καιρό - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στους παίκτες

Το Survivor all star επέστρεψε στις οθόνες μας τη Δευτέρα 17/4 του Πάσχα μετά τα επεισόδια, που χάθηκαν εν όψει της Μεγάλη Εβδομάδας, που πέρασε με το πρόγραμμα να κάνει μία μικρή παύση, ως είθισται!

Ο Γιώργος Λιανός λοιπόν, αφού ευχήθηκε τόσο στους παίκτες, όσο και στους τηλεθεατές στη συνέχεια, έμελλε να κάνει άλλη μία ανακοίνωση, η οποία αφορούσε τόσο στους κόκκινους, όσο και στους μπλε.

Πιο αναλυτικά, με μεγάλη χαρά διάσημοι και μαχητές ενημερώθηκαν, πως στο εξής θα παίξουν για δύο ασυλίες, καθώς στον έναν στίβο θα αναμετρηθούν με τους Τούρκους παίκτες, κάτι που από ότι φάνηκε τους άρεσε πολύ σαν ιδέα.

Σοβαρό ατύχημα για τον Κατσούλη - Σοκαρισμένη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ένα πολύ έντονο αγώνα είδαμε τη Δευτέρα του Πάσχα 17/4 στο Survivor all star με τους κόκκινους και μπλε να δίνουν ψυχή και σώμα για τη νίκη μιας και θα κέρδιζαν την ασυλία, αλλά και το ένα πασχαλινό τραπέζι, που θύμιζε Ελλάδα.

Η εμψύχωση από τους πάγκους ήταν μεγάλη με το Σάκη Κατσούλη συγκεκριμένα να τα δίνει όλα με σκοπό να τονώσει τον συμπαίκτη του, που αγωνιζόταν. Το πάθος από ότι φάνηκε ήταν μεγάλο μιας και ξαφνικά ο ίδιος τραυματίστηκε.

Η σκηνή τόσο, που ο Κατσούλης σκοντάφτει και πέφτει κάτω είναι σοκαριστική όσο και η συνέχεια, που η ομάδα του και κυρίως η Μαριαλένα προσπαθούσαν να το βοηθήσουν και να τον κάνουν καλά!

Νικητές στο παρά τσακ - Η ομάδα που κέρδισε την ασυλία

Οι δύο ομάδες, που αγωνίζονται στο Survivor all star έπεσαν τη Δευτέρα του Πάσχα 17/4 σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης με σκοπό να πάρουν τη νίκη, που θα έφερνε την ασυλία αλλά και το έπαθλο φαγητού, προσαρμοσμένο στο πασχαλινό τραπέζι!

Όπως πάντα έτσι και αυτή τη φορά, η νίκη πήγε σε μία ομάδα, ωστόσο με μικρή διαφορά. Συγκεκριμένα, με τελικό σκορ 10/8 και όπως το Youweekly.gr τα είχε πει πολύ σωστά θα δούμε χαλαρούς στο συμβούλιο του νησιού τους διάσημους, που κέρδισαν και ησύχασαν!

Εκτός Survivor all star ο Κωνσταντίνος Βασάλος - Ο λόγος που αποχώρησε

Νέο επεισόδιο προβλήθηκε τη Δευτέρα 17/4 για το Survivor all star, καθώς είχε γίνει μία παύση λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας, που προηγήθηκε! Το έπαθλο φαγητού λοιπόν, ήταν προσαρμοσμένο και έτσι οι διάσημοι, που κέρδισαν απήλαυσαν ένα πλούσιο πασχαλινό τραπέζι.

Στη συνέχεια, η ομάδα μοιράστηκε στο συμβούλιο του νησιού την εμπειρία του από το φαγοπότι με πολλούς παίκτες να είναι ''σκασμένοι'' και να δυσκολεύονται εμφανώς να μιλήσουν και να κάνουν δηλώσεις.

Στη χειρότερη θέση από όλους ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος έσταζε στον ιδρώτα από το υπερβολικό φαγητό, που έφαγε κάτι, που εν τέλει τον οδήγησε στη γιατρό, καθώς δεν αισθανόταν καθόλου καλά.

Δεν το πήρε καθόλου χαλαρά - Ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο (17/4) Survivor all star επεισόδιο είδαμε τους μαχητές να χάνουν την ασυλία και να πηγαίνουν στο συμβούλιο του νησιού νηστικοί και με πεσμένη ψυχολογία, καθώς θα έπρεπε να βγάλουν κάποιον στον τάκο.

Να υπενθυμίσουμε εδώ, πως την προηγούμενη εβδομάδα, τα επεισόδια σταμάτησαν την Τρίτη 11/4, που είχαν χαθεί δύο ασυλίες, μία από τους Κόκκινους, οι οποίοι ανέδειξαν ως υποψήφιους προς αποχώρηση τον Τάκη Καραγκούνια και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, και μία από τους μπλε, οι οποίοι έβγαλαν από την κάλπη τον Σπύρο Μαρτίκα ως τον μοναδικό του υποψήφιο μέχρι στιγμής.

Αυτή η φορά, ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση έχει μπλε μπαντάνα και όπως σας τα είχαμε πει εμείς εδώ από το Youweekly.gr από την κάλπη είδαμε να βγαίνει το όνομά του Νίκου Μπάρτζη.

Ξέσπασε σε κλάματα η Σταυρούλα Χρυσαειδή - Είναι καταρρακωμένη ψυχολογικά

Ένα αρκετά έντονο συμβούλιο του νησιού είδαμε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα 17/4 στο Survivor all star με τους μπλε να είναι οι ηττημένοι και οι κόκκινοι οι κερδισμένοι, που έφαγαν κυριολεκτικά του σκασμού.

Λίγο μετά την έκτακτη αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου, στη συνέχεια η προσοχή ήταν επικεντρωμένη στους μαχητές, οι οποίοι έχουν ομολογουμένως εσωτερικές διαφωνίες!

Στη δεινή θέση είδαμε να είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία πρόσφατα μεταφέρθηκε από τους διάσημους στους μαχητές, με την ίδια να μη νιώθει ικανή στη νέα της ομάδα. Οι δυσκολίες και αυτή η ψυχολογική πίεση έκαναν την παίκτρια να ξεσπάσει σε κλάματα με τους συμπαίκτες της να προσπαθούν να την ηρεμήσουν.