Survivor All Star spoiler 20/4: Παίρνει το δρόμο της επιστροφής - Αυτός αποχωρεί τελικά αύριο

Είναι οριστικό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 20/4: Παίρνει το δρόμο της επιστροφής - Αυτός αποχωρεί τελικά αύριο

Απόψε 19/4 στο Survivor All Star θα παρακολουθήσουμε τον πρώτο αγώνα ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία. Συγκεκριμένα, στον πρώτο αγώνα θα παίξουν οι Μπλε γυναίκες Ελληνίδες και Τουρκάλες με τις Κόκκινες γυναίκες Ελληνίδες και Τουρκάλες, ενώ στον δεύτερο θα παίξουν οι Μπλε Έλληνες Τούρκοι με τους Κόκκινους Έλληνες Τούρκους και στο τέλος θα παίξουν το μεικτό που θα βγει ένα αποτέλεσμα.

Πριν από αυτά όμως, θα δούμε τους παίκτες γεμάτους ένταση, να κράζουν για τις κλίκες και τις πισώπλατες μαχαιριές μετά τις ψηφοφορίες στις χαμένες ασυλίες - δείτε το trailer.

Αύριο Πέμπτη 20/4 ωστόσο, μετά το αγώνισμα επάθλου, θα παρακολουθήσουμε στο συμβούλιο του νησιού τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει τον παίκτη που θα αποχωρήσει από το Survivor All Star λίγο πριν από την ένωση των δυο ομάδων.

Δείτε επίσης: Τρεις παίκτες σε ερωτικές περιπτύξεις - Ποιοι συνουσιάστηκαν στο δάσος

Ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor All Star

Σπύρος Μαρτικας, Τάκης Καραγκούνιας, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Νίκος Μπάρτζης και Γιώργος Ασημακόπουλος είναι οι άνδρες που ψηφίστηκαν και τώρα το τηλεοπτικό κοινό θα κρίνει την μοίρα τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Σπύρος θα αντέξει για ακόμη μια φορά και θα τον δούμε στο πάρτι της ένωσης, όπως και τον Νίκο, αλλά και τον Γιώργο που είναι και οι παίκτες με το μεγαλύτερο κοινό.. Ο παίκτης ωστόσο που θα αποχωρήσει απογοητευμένος είναι ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, με τον Τάκη να παραμένει στην ένταση.

Survivor All Star spoiler 20/4 Κωνσταντινίδης αποχωρεί