Survivor All Star: Αλλάζουν όλα μετά το πάρτι ένωσης - Δεν έχει ξανά γίνει ποτέ στα χρονικά

Η μεγάλη ανατροπή που θα φέρει τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Αλλάζουν όλα μετά το πάρτι ένωσης - Δεν έχει ξανά γίνει ποτέ στα χρονικά

Η στιγμή που περίμεναν τόσο οι παίκτες όσο και οι τηλεθεατές πλησιάζει και αυτή δεν είναι άλλη από το φαντασμαγορικό πάρτι ένωσης των δύο ομάδων στο Survivor all star, που πρόκειται να γίνει αυτήν την Κυριακή 23/4.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά το πρωί της Τετάρτης 18/4 μέσα από την εκπομπή Πρωινό Μας και το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη, η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης σκέφτεται να κάνει μια μεγάλη αλλαγή μετά την ένωση.

Αλλάζουν όλα στο Survivor all star μετά το πάρτι ένωσης

Συγκεκριμένα, σκέφτεται να κάνει να μην υπάρχουν δύο καλύβες σε μια παραλία, αλλά μία, κάτι που σημαίνει δηλαδή πως μετά την ένωση θα μένουν όλοι μαζί όχι απλά στην ίδια παραλία, αλλά και στην ίδια καλύβα, κάτι που δεν έχουν δει ποτέ ξανά να συμβαίνει στο Survivor.

Ωστόσο, δεν είναι ακόμα τίποτα σίγουρο και όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, την Παρασκευή θα παρθεί η οριστική απόφαση, που σίγουρα θα ανατρέψει το παιχνίδι αν δούμε την εν λόγω... συγκατοίκηση!

Δείτε εδώ, μάλιστα, τον παίκτη που θα αποχωρήσει αύριο και θα χάσει το πάρτι ένωσης!

Ο τραγουδιστής που θα δούμε στο πάρτι της Ένωσης

Έρχεται λοιπόν το πάρτι όπου οι παίκτες επιτέλους θα κάνουν μπάνιο, θα φάνε και θα φορέσουν τα καλά και καθαρά ρούχα.

Και αφού λοιπόν φτάνουμε στο πάρτι της Ένωσης, σίγουρα έγιναν και οι απαραίτητες συζητήσεις για να βρεθεί και ο καλλιτέχνης που θα τραγουδήσει για να διασκεδάσει τους παίκτες.

Μπορεί στο περσινό να είδαμε τον Νίκο Κουρκούλη που ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη, ωστόσο, φέτος σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, θα ανέβει στην πίστα να μας διασκεδάσει, ο Στέλιος Ρόκκος.