Πρώην παίκτρια "αδειάζει" το Survivor All Star - «Είναι όλα στημένα για την τηλεθέαση! Είναι φτιαγμένα»

«Είναι κι αυτό στους όρους και στο παιχνίδι της παραγωγής για την ίντριγκα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρώην παίκτρια

Στην εκπομπή BreakfastStar παραχώρησε συνέντευξη η Ειρήνη Κολιδά, η οποία μίλησε για το Survivor All Star, από την πλευρά της πρώην παίκτριας, αφού και η ίδια είχε λάβει συμμετοχή στο παιχνίδι και συγκεκριμένα, στον πρώτο κύκλο.

Η τραγουδίστρια που πλέον ασχολείται με την ζωγραφική, "άδειασε" το ριάλιτι επιβίωσης, λέγοντας πως όλες οι ίντριγκες και τα σκάνδαλα είναι σκηνοθετημένα για την τηλεθέαση.

Οι δηλώσεις της Κολιδά για το Survivor All Star

«Διανύω μια πολύ ωραία όμορφη περίοδο που το μόνο που κάνω είναι να ζωγραφίζω. Ευαισθητοποιημένη από την κακοποίηση ων γυναικών. αποφάσισε α κάνω μια έκθεση ζωγραφικής στο θέατρο Σοφία Βέμπο», ανέφερε αρχικά για τη ζωή της σήμερα.

Στη συνέχεια "άδειασε" το Survivor: «Νομίζω ότι κανένας δεν είναι ευχαριστημένος από αυτό που βλέπει φέτος στο Survivor. Όλοι θεωρούν ότι είναι κάτι στημένο και φτιαγμένο ιδανικά για να μπορέσει να κάνει τηλεθέαση. Νομίζω ότι και τα παιδιά πήγαν προετοιμασμένα για αυτό» είπε και συνέχισε «Μου είχε γίνει πρόταση φέτος για το All Star στην αρχική του μορφή αλλά για να μη με είδατε δεν ήθελα να πάω».

Δείτε επίσης: Άγριος καβγάς στο Survivor All Star - «Νούμερο, θα τα πούμε στην Ελλάδα εμείς»

«Εμένα μου έχει αφήσει μια γλυκόπικρη γεύση. Γλυκιά γιατί ήταν στιγμές ανεμελιάς. Η πικρή πλευρά ήταν του τραυματισμού, γιατί ήθελα να συνεχίσω, και επίσης για την διαχείριση της παραγωγής προς εμένα μετά τον τραυματισμό. Μου είχε πει η παραγωγή ότι θα είναι δίπλα μου και θα με βοηθήσουν, δεν ήταν πουθενά», συμπλήρωσε.

Και πέταξε ξανά τα καρφιά της: «Νομίζω ότι είναι στο πλαίσιο της τηλεθέασης και πως είναι φτιαγμένο. Όσο το έχω βιώσει, θεωρώ ότι είναι αδύνατον να υπάρχει μία κάμερα κάπου και να μην τη βλέπεις. Είναι κι αυτό στους όρους και στο παιχνίδι της παραγωγής για την τηλεθέαση ίντριγκα».

Δείτε επίσης: Ο όρος στο συμβόλαιο των παικτών που δεν γνώριζε κανείς - Τους απαγορεύεται να...