Άγριος καβγάς στο Survivor All Star - «Νούμερο, θα τα πούμε στην Ελλάδα εμείς»

Πήγαν να πιαστούν στα χέρια Τάκης - Νικόλας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριος καβγάς στο Survivor All Star - «Νούμερο, θα τα πούμε στην Ελλάδα εμείς»

Μπορεί την ερχόμενη Κυριακή 23/4 να παρακολουθήσουμε το party της ένωσης στο Survivor All Star, όπου οι παίκτες θα κάνουν μπάνιο και θα φάνε, ενώ θα χαλαρώσουν επιτέλους από όλη αυτή την ένταση που έχουν λόγω πείνας και κούρασης, ωστόσο, μέχρι να συμβεί αυτό οι παίκτες συνεχίζουν να τσακώνονται άσχημα με το παραμικρό.

Μέσα στα επόμενα επεισόδια λοιπόν, θα δούμε ένα ακραίο περιστατικό ανάμεσα αρχικά σε δυο παίκτες και στη συνέχεια σε τρεις, καθώς η κατάσταση θα μπερδευτεί.

Δείτε επίσης: Θα φάνε και θα χορτάσουν! Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα 19/4

Ο τσακωμός Τάκη - Νικόλα στο Survivor All Star

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη στο Πρωινό μας, σε μια αναμέτρηση του Τάκη Καραγκούνια με τον Νίκο Μπάρτζη, ακούγεται ο Νικόλας Αγόρου να φωνάζει «Τελείωσε τον αγώνα». Παρόλα αυτά, ο Τάκης θα παρερμηνεύσει τα όσα ακούει νομίζωντας πως ο αντίπαλος του λέει «Τελείωσε τον γέρο».

Για το λόγο αυτό λοιπόν, θα πάει τρέχοντας να του ζητήσει τα ρέστα με το που ολοκληρωθεί ο αγώνας. Ωστόσο, έτσι όπως πηγαίνει κοντά του θα πέσει πάνω στον Ηλία Μπόγδανο. Ο παίκτης ο οποίος θα είναι και εκείνος σε ένταση, θα νευριάσει με τον Τάκη και με τη σειρά του θα ζητήσει και εκείνος τα ρέστα.

Με λίγα λόγια θα γίνει μακελειό στο παιχνίδι. Βέβαια, όπως ειπώθηκε και οι δυο κόντρες έχουν σταματήσει, αφού οι παίκτες έχουν λύσει τις παρεξηγήσεις.

Αλλάζουν όλα μετά το πάρτι ένωσης - Δεν έχει ξανά γίνει ποτέ στα χρονικά

Η στιγμή που περίμεναν τόσο οι παίκτες όσο και οι τηλεθεατές πλησιάζει και αυτή δεν είναι άλλη από το φαντασμαγορικό πάρτι ένωσης των δύο ομάδων στο Survivor all star, που πρόκειται να γίνει αυτήν την Κυριακή 23/4.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά το πρωί της Τετάρτης 18/4 μέσα από την εκπομπή Πρωινό Μας και το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη, η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης σκέφτεται να κάνει μια μεγάλη αλλαγή μετά την ένωση.

Συγκεκριμένα, σκέφτεται να κάνει να μην υπάρχουν δύο καλύβες σε μια παραλία, αλλά μία, κάτι που σημαίνει δηλαδή πως μετά την ένωση θα μένουν όλοι μαζί όχι απλά στην ίδια παραλία, αλλά και στην ίδια καλύβα, κάτι που δεν έχουν δει ποτέ ξανά να συμβαίνει στο Survivor.

Ωστόσο, δεν είναι ακόμα τίποτα σίγουρο και όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, την Παρασκευή θα παρθεί η οριστική απόφαση, που σίγουρα θα ανατρέψει το παιχνίδι αν δούμε την εν λόγω... συγκατοίκηση!

Δείτε εδώ, μάλιστα, τον παίκτη που θα αποχωρήσει αύριο και θα χάσει το πάρτι ένωσης!