Survivor All Star spoiler 19/4: Θα φάνε και θα χορτάσουν! Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 19/4: Θα φάνε και θα χορτάσουν! Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Απόψε 19/4 το Survivor All Star επιστρέφει με ένα εντελώς διαφορετικό επεισόδιο, καθώς λίγο πριν τον αγώνα, θα βρεθεί μπροστά στους Έλληνες, ο Ατζούν Ιλιτζαλί μαζί με τους παίκτες του Τούρκικου ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως θα παρακολουθήσουμε λοιπόν, στον πρώτο αγώνα θα παίξουν οι Μπλε γυναίκες Ελληνίδες και Τουρκάλες με τις Κόκκινες γυναίκες Ελληνίδες και Τουρκάλες, ενώ στον δεύτερο θα παίξουν οι Μπλε Έλληνες Τούρκοι με τους Κόκκινους Έλληνες Τούρκους και στο τέλος θα παίξουν το μεικτό που θα βγει ένα αποτέλεσμα.

Βέβαια, το επεισόδιο θα ξεκινήσει ξανά με ίντριγκες. Στο επίκεντρο θα βρεθούν ξανά Νίκος Μπάρτζης, Ηλίας Μπόγδανος, Σπύρος Μαρτίκας και Γιώργος Ασημακόπουλος, μετά τα κλάματα του δεύτερου στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο.

Δείτε εδώ το trailer!

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε στο Survivor All Star

H ομάδα λοιπόν που θα κερδίσει θα κερδίσει και το έπαθλο φαγητού, με Τούρκους και Έλληνες επιτέλους να τρώνε μετά τον αγώνα που θα δώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η ομάδα αυτή θα είναι η Μπλε, αφού θα καταφέρει να φτάσει πρώτη στους απαιτούμενους πόντους μετά από μεγάλη κούραση και ταλαιπωρία.

Survivor All Star spoiler 19/4

Ο όρος στο συμβόλαιο των παικτών που δεν γνώριζε κανείς - Τους απαγορεύεται να...

Ο Άρης Σοϊλέδης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα με την δημοσιογράφο να τον ρωτάει για όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το Survivor All Star. Τα σκάνδαλα δεν έχουν τέλος στο ριάλιτι επιβίωσης με δυο νέες αποκαλύψεις "βόμβα" να έχουν σκάσει τις τελευταίες ημέρες.

O πρώην παίκτης λοιπόν του Survivor, μίλησε τόσο για τον Σπύρο Μαρτίκα, όσο και για τον όρο στο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει όλοι οι παίκτες και δεν το γνώριζε κανείς.

«Όταν κάνεις παρέα με κάποιον, είσαι μαζί του και στα καλά και στα κακά, και στα μπροστά και στα από πίσω. Mόνο αυτός ξέρεις και η παραγωγή», ανέφερε αρχικά για τη σχέση του Σπύρου με την Αφροδίτη Σκαφίδα η οποία αποβλήθηκε επειδή έτρωγε κρυφά και παράνομα.

«Εάν είναι κάτι που έχει ειπωθεί μέσα στο παιχνίδι, μέσα στο συμβόλαιο υπάρχει όρος που λέει ότι δε μπορούμε να κάνουμε μήνυση σε κάποιον που λέει κάτι μέσα στο παιχνίδι. Οπότε ή δεν διάβασε καλά το συμβόλαιο ο Σπύρος ή τα έχει ξεχάσει», αποκάλυψε σχετικά με την είδηση πως ο Μαρτίκας θα κάνει μήνυση στον Νίκο Μπάρτζη για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Μπορεί να έχει κάποια ενημέρωση, εγώ δεν ξέρω. Είναι πολύ βαριά η κατηγορία της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου. Αν ισχύει… άστο», σχολίασε μετά την αποκάλυψη της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου πως παίκτες έταξαν χρήματα στον Νίκο Μπάρτζη για να «δώσει» την Ασημίνα και τη Δαλάκα.