Survivor All Star highlights 19/4: Ο τσακωμός Μαριαλένας - Σάκη και οι κοιλιακοί του Καραγκούνια

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights 19/4: Ο τσακωμός Μαριαλένας - Σάκη και οι κοιλιακοί του Καραγκούνια

Ακόμη ένα απολαυστικό επεισόδιο του Survivor All Star παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης 19/4 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Ποιος κέρδισε τον ελληνοτουρκικό αγώνα;

Τα 19/4 highlights του Survivor All Star

«Ο Μαρτίκας είναι πίσω από όλα» - Όσα είπαν Ασημακόπουλος & Μπάρτζης κρυφά από την ομάδα

Οι ισορροπίες βλέπουμε να αλλάζουν λίγο πριν φτάσουμε στο πάρτι της ένωσης και στην ένωση των δύο ομάδων με το Νίκο Μπάρτζη συγκεκριμένα να έχει βγει στη σέντρα από την ομάδα των μπλε (δείτε εδώ τα σχόλια στο twitter).

Την Τετάρτη 19/4 μετά την υποψηφιότητα του Ασημακόπουλου, τον είδαμε να τα λέει με τον Μπάρτζη, με τον οποίο κάνει καλή παρέα. Ο πρώτος λοιπόν, μίλαγε με τον Νίκο και ανέφερε ανοιχτά, πως πίσω από όλα θεωρεί ότι κρύβεται ο Μαρτίκας γι αυτό και οι 2 βγήκαν στο τάκο.

Δείτε επίσης: «Το φελέκι μου μέσα» - Κατακραυγή στο twitter για τη στάση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Της έδειχνε τους κοιλιακούς του - Το φλερτ του Καραγκούνια σε Τουρκάλα παίκτρια

Καιρό έχουμε να δούμε κάποιο νέο ειδύλλιο με τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης να δίνουν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής τους στο αθλητικό κομμάτι, μιας και οι μήνες περνάνε και όσο να 'ναι η πείνα μεγαλώνει για όλους.

Όλα αυτά βέβαια μέχρι την Τετάρτη 19/4, που ο Τάκης Καραγκούνιας έκανε ένα μικρό ''πέσιμο''. Όχι σε συμπαίκτρια του, αλλά σε κορίτσι από την ομάδα των Τούρκων, με τους οποίους έγιναν ένα.

Ο μισθοφόρος αρχικά της μιλούσε περί ανέμων και υδάτων, ενώ στη συνέχεια μοιραζόταν δεδομένα από την έξω του ζωή, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να της δείξει τους κοιλιακούς του, με το πρόσχημα, πως έχει χάσει πολλά κιλά στο παιχνίδι.

Σαν δίδυμα αδέρφια - Η τρομερή ομοιότητα του Τάκη Καραγκούνια με Τούρκο παίκτη

Ο αγώνας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας είχε πολλές εκπλήξεις με τους παίκτες να ενθουσιάζονται με αυτή την ιδέα, η οποία όσο να 'ναι τους ανανέωσε από τα συνηθισμένα.

Πιο αναλυτικά μπλε και κόκκινοι έγιναν έναν με τις αντίστοιχες ομάδες του Τούρκικου ριάλιτι. Οι σχέσεις των παικτών ήταν πολύ καλές και εξελίχθηκαν όλα ομαλά, με τον Τάκη Καραγκούνια να βρίσκει μάλιστα το χαμένο του αδερφό, το μεγαλύτερο σε ηλικία παίκτη από τους Τούρκους, με τον οποίο είχε πολύ κοντινό look.

Ούρλιαζαν και δεν το πίστευαν - Η ομάδα που κέρδισε στον ελληνοτουρκικό αγώνα

Η χημεία των Ελλήνων με των Τούρκων ήταν μεγάλη και έτσι συνεργάστηκαν πάρα πολύ καλά! Η νίκη δε θα μπορούσε να πάει και στους δύο αλλά σε μία ομάδα...το Youweekly.gr τα είχε πει από νωρίς και φυσικά έπεσε μέσα.

Το έπαθλο φαγητού τελικά σε έναν πολύ ωραία διαμορφωμένο χώρο πήγε τους μαχητές, οι οποίοι δείπνησαν μαζί με τους Τούρκους της αντίστοιχης ομάδας, καθώς συνεργάστηκαν άψογα για το αποτέλεσμα!

«Την αλήθεια σου λέω! Δεν ήταν...» - Σύννεφα ανάμεσα στη Ρουμελιώτη & τον Κατσούλη;

Ο στίβος μάχης ήταν έντονος και οι επαναλήψεις πολλές με τους ηττημένους και τους νικημένους να είναι φανερά κουρασμένοι...Ο Σάκης Κατσούλης από τη μεριά του, όμως έκρινε σωστό να καθησυχάσει τον Τούρκο παίκτη, που έχασε τον τελευταίο πόντο.

Η σύντροφός του Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν μπροστά σε αυτό το σκηνικό και δε δίστασε να τα βάλει με το Σάκη, ο οποίος ήταν αρκετά χαλαρός, λέγοντας του, πως πειράζει, που έχασαν και να σταματήσει να έχει αυτό το ήρεμο ύφος!

«Ωραία χάσαμε, άρα δεν ήταν δικό μας! Την αλήθεια σου λέω», είπε μεταξύ άλλων ο Κατσούλης στη Μαριαλένα, που ήταν έξαλλη με την ήττα!