Survivor all star: Έπαιζε και έτρεχε σαν σίφουνας - Ο Τούρκος παίκτης με το πρόσθετο μέλος στο πόδι

Απίστευτος!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Έπαιζε και έτρεχε σαν σίφουνας - Ο Τούρκος παίκτης με το πρόσθετο μέλος στο πόδι

Την Τετάρτη 19/4 παρακολουθήσαμε στο Survivor all star τον αγώνα ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία με τους μαχητές και διάσημους κάθε χώρας να γίνονται ένα και τρέχουν στο στίβο μάχης σα να μην υπήρχε αύριο (δείτε εδώ την ένταση της Μαριαλένας με την ήττα της ομάδας της).

Παράδειγμα προς μίμηση είναι ο Βaris, ο Τούρκος παίκτης, που έπαιζε με πρόσθετο μέλος στο πόδι του, καθώς όπως έγινε γνωστό έχασε το σημείο αυτό του σώματος του, όταν ήταν τριών σε αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Ο παίκτης του Τουρκικού Survivor all star με πρόσθετο μέλος

Ο Βaris λοιπόν, που στα ελληνικά σημαίνει ''Ειρήνη'' δεν το βάζει κάτω και μάλιστα είναι πάρα πολύ μαχητικός. Όπως φαίνεται και στα highlights του αγώνα τα δίνει όλα, καθώς τρέχει και ξεπερνάει τα εμπόδια με τρομερή ευκολία μιας και στην έξω ζωή είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Η ομάδα που κέρδισε στον ελληνοτουρκικό αγώνα (19/4)

Έναν πολύ ιδιαίτερο αγώνα παρακολουθήσαμε την Τετάρτη 19/4 στο Survivor all star με την ελληνική ομάδα να γίνεται ένα με την τουρκική παίζοντας σε έναν πολύ ιδιαίτερο στίβο μάχης, με σκοπό πάντα να πάρουν τη νίκη.

Η χημεία των Ελλήνων με των Τούρκων ήταν μεγάλη και έτσι συνεργάστηκαν πάρα πολύ καλά! Η νίκη δε θα μπορούσε να πάει και στους δύο αλλά σε μία ομάδα...το Youweekly.gr τα είχε πει από νωρίς και φυσικά έπεσε μέσα.

Το έπαθλο φαγητού τελικά σε έναν πολύ ωραία διαμορφωμένο χώρο πήγε τους μαχητές, οι οποίοι δείπνησαν μαζί με τους Τούρκους της αντίστοιχης ομάδας, καθώς συνεργάστηκαν άψογα για το αποτέλεσμα!