Survivor all star: Δεν έχει συμβεί σε κανένα κύκλο του παιχνιδιού - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Άναυδοι οι παίκτες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Δεν έχει συμβεί σε κανένα κύκλο του παιχνιδιού - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Το πάρτι της ένωσης και η ένωση των ομάδων στο Survivor all star είναι πιο κοντά από ποτέ με την παραγωγή, το Γιώργο Λιανό και τους παίκτες να είναι ενθουσιασμένοι με όσα αναμένεται να δούμε την Κυριακή 30/4 στους δέκτες μας.

Έτσι λοιπόν την Πέμπτη 20/4 λίγο πριν ανακοινωθεί το όνομα του παίκτη, που αποχωρεί (δείτε το εδώ), ο παρουσιαστής έμελλε να κάνει μια πρωτοφανή ανακοίνωση στους μπλε και στους κόκκινους!

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στους παίκτες του Survivor all star

Από την ερχόμενη εβδομάδα λοιπόν, το παιχνίδι πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω, ωστόσο η παραγωγή έχει πάρει μία απόφαση, που δεν έχει ξανασυμβεί! Με την ένωση των ομάδων, δε θα βλέπουμε απλά τις δύο ομάδες στην ίδια παραλία, αλλά θα κοιμούνται όλοι στην ίδια καλύβα...Εμείς τώρα περιμένουμε τις εξελίξεις μετά από αυτή την ανακοίνωση...

Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Καραγκούνια με Αγόρου & Μπόγδανο

Ο κακός χαμός είδαμε να γίνεται νωρίτερα κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Survivor all star με τους μπλε να αρπάζονται με τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος δε μπορεί να δεχτεί σχόλια από τους αντιπάλους όταν χάνει.

Για αρχή είδαμε τον Αγόρου να φέρνει πόντο στην ομάδα του και στη συνέχεια να παίζει ο Τάκης και να χάνει. Και σα να μη έφτανε αυτό άκουσε τον Νικόλα να φωνάζει το γνωστό ''Τελείωσε το'' και τότε ήταν, που τα πήρε.

Στη μέση λοιπόν μπήκαν να χωρίσουν οι υπόλοιποι παίκτες όχι μόνο Αγόρου και Καραγκούνια, αλλά και τον Ηλία Μπόγδανο, που μπήκε στον τσακωμό και φώναζε στο μισθοφόρο να μην τον ακουμπάει (δείτε εδώ την ένταση του Τάκη με το Βασάλο νωρίτερα)..