Survivor all star: «Μη μιλάς!» - Άγρια ένταση και βρισιές ανάμεσα σε Καραγκούνια & Βασάλο

«Το βλέπεις, ότι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Μη μιλάς!» - Άγρια ένταση και βρισιές ανάμεσα σε Καραγκούνια & Βασάλο

Με εντάσεις είδαμε να ξεκινάει την Πέμπτη 20/4 το Survivor all star με βάση τα όσα είδαμε να συμβαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης στον αγώνα, που διεξήχθη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας (δείτε εδώ τα κομβικά σημεία).

Η ένταση του Κωνσταντίνου Βασάλου με τον Τάκη Καραγκούνια στο Survivor all star

Οι κόκκινοι έχασαν και έτσι στην καλύβα των μπλε υπήρξε αναστάτωση με τον Τάκη Καραγκούνια και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να φωνάζουν μεταξύ τους διαφωνώντας κυρίως για τον τρόπο, με τον οποίο διαχειρίστηκαν τον τελευταίο πόντο στο ματς.

Ποιοι κερδίζουν απόψε - Ποιος αποχωρεί

Μετά τον συγκλονιστικό χθεσινοβραδινό αγώνα Τουρκίας και Ελλάδας (δείτε εδώ τι συνέβη), η σημερινή μέρα 20/4 βρίσκει τους παίκτες του Survivor All Star στα... παλιά, καλά, συνηθισμένα. Οι Κόκκινοι στην παραλία των Κόκκινων, οι Μπλε στην παραλία των Μπλε και οι αντιπάθειες στην θέση τους... Δεν μπορούν όλοι να ταιριάζουν με όλους!

Στο αποψινό επεισόδιο κατά την διάρκεια του στίβου μάχης, όπου όλοι θα αγωνιστούν σκληρά για το έπαθλο φαγητού θα δούμε τον Ηλία Μπόγδανο να πλακώνεται άσχημα με τον Τάκη Καραγκούνια και την παραγωγή να διακόπτει για λίγο την ροή του παιχνιδιού. Ωστόσο, αφού ηρεμήσουν τα πνεύματα όλοι θα γυρίσουν στις θέσεις τους και θα συνεχίσουν τον αγώνα.

Αυτή η εβδομάδα - ή καλύτερα, ΚΑΙ αυτή η εβδομάδα - μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως δεν έχει πάει καθόλου καλά για την μπλε ομάδα. Δευτέρα του Πάσχα και Τρίτη έχασαν τις δυο ασυλίες με αποτέλεσμα να βγουν στον τάκο Μπάρτζης και Ασημακόπουλος αντίστοιχα ενώ και για σήμερα οι πληροφορίες που έχουμε από τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο τους θέλει πάλι χαμένους!

Οι Κόκκινοι θα επικρατήσουν ξανά στον στίβο μάχης παρά την ένταση που θα σημειωθεί. Βέβαια, δεν θα είναι όλα ρόδινα ούτε για την δική τους πλευρά, αφού όπως μας μετέφερε επίσης ο άνθρωπός μας, απόψε θα χάσουν παίκτη τους!

Υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τους δυο που αναφέρθηκαν παραπάνω είναι και ο Τάκης Καραγκούνιας, με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη!

Απόψε θα φύγει Κόκκινος!

Όπως σας αποκαλύψαμε ήδη από εχθές το μεσημέρι, Παναγιώτης!