Survivor All Star highlights 20/4: Η κάμερα κατέγραφε χωρίς να το γνωρίζει και ξεφτιλίστηκε - Άγριο επεισόδιο στον αγώνα

Ποιος αποχώρησε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights 20/4: Η κάμερα κατέγραφε χωρίς να το γνωρίζει και ξεφτιλίστηκε - Άγριο επεισόδιο στον αγώνα

Γεμάτο εντάσεις, ανατροπές και πισωγυρίσματα ήταν το χθεσινό 20/4 επεισόδιο του Survivor All Star. Εμείς λοιπόν, μαζέψαμε όλα τα highlights της βραδιάς και σας τα παρουσιάζουμε όπως έχουν...

Αναλυτικά τα 20/4 highlights του Survivor All Star

«Μη μιλάς!» - Άγρια ένταση και βρισιές ανάμεσα σε Καραγκούνια & Βασάλο

Με εντάσεις είδαμε να ξεκινάει παιχνίδι με βάση τα όσα είδαμε να συμβαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης στον αγώνα, που διεξήχθη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας (δείτε εδώ τα κομβικά σημεία).

Οι κόκκινοι έχασαν και έτσι στην καλύβα των μπλε υπήρξε αναστάτωση με τον Τάκη Καραγκούνια και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να φωνάζουν μεταξύ τους διαφωνώντας κυρίως για τον τρόπο, με τον οποίο διαχειρίστηκαν τον τελευταίο πόντο στο ματς.

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star spoiler: Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής!

«Πωπω μ@λ@κ@» - Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν ήξερε ότι η κάμερα τον καταγράφει

Με ανεβασμένο το ηθικό είδαμε την ομάδα των διάσημων μετά τη νίκη τους στον ελληνοτουρκικό αγώνα, κάτι που ανέβασε εμφανώς το ηθικό τους, σε αντίθεση με τους μπλε, που είχαν εντάσεις.

Ο Σπύρος Μαρτίκας συγκεκριμένα αποθεώθηκε στις (19/4) μιας και εκτός από τον τελευταίο πόντο, έφερε πολλές νίκες στους κόκκινους, με τον ίδιο να το έχει πάρει - φανερά - τα πάνω του!

Έτσι λοιπόν, στην προσωπική του συνέντευξη την Πέμπτη (20/4) δε σταματούσε να εξυψώνει τον εαυτό, κάνοντας μάλιστα στο τέλος δηλώσεις, που φάνηκε να μην καταλαβαίνει, πως καταγράφονται...

Έπαιζε και έτρεχε σαν σίφουνας - Ο Τούρκος παίκτης με το πρόσθετο μέλος στο πόδι

Ο Βaris λοιπόν, που στα ελληνικά σημαίνει ''Ειρήνη'' δεν το βάζει κάτω και μάλιστα είναι πάρα πολύ μαχητικός. Όπως φαίνεται και στα highlights του αγώνα τα δίνει όλα, καθώς τρέχει και ξεπερνάει τα εμπόδια με τρομερή ευκολία μιας και στην έξω ζωή είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Καραγκούνια με Αγόρου & Μπόγδανο

Ο κακός χαμός είδαμε να γίνεται κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους μπλε να αρπάζονται με τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος δε μπορεί να δεχτεί σχόλια από τους αντιπάλους όταν χάνει.

Για αρχή είδαμε τον Αγόρου να φέρνει πόντο στην ομάδα του και στη συνέχεια να παίζει ο Τάκης και να χάνει. Και σα να μη έφτανε αυτό άκουσε τον Νικόλα να φωνάζει το γνωστό ''Τελείωσε το'' και τότε ήταν, που τα πήρε.

Στη μέση λοιπόν μπήκαν να χωρίσουν οι υπόλοιποι παίκτες όχι μόνο Αγόρου και Καραγκούνια, αλλά και τον Ηλία Μπόγδανο, που μπήκε στον τσακωμό και φώναζε στο μισθοφόρο να μην τον ακουμπάει.

Πήραν τη νίκη στο παρατσάκ - Η ομάδα που κέρδισε

Εμείς από το Youweekly.gr σας τα είχαμε πει, πως η νίκη θα πήγαινε σε μία ομάδα και συγκεκριμένα στους διάσημους, οι οποίοι πήραν το ματς από τους μαχητές με τελικό σκορ 10/8!

Δεν έχει συμβεί σε κανένα κύκλο του παιχνιδιού - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Το πάρτι της ένωσης και η ένωση των ομάδων είναι πιο κοντά από ποτέ με την παραγωγή, το Γιώργο Λιανό και τους παίκτες να είναι ενθουσιασμένοι με όσα αναμένεται να δούμε την Κυριακή 30/4 στους δέκτες μας.

Έτσι λοιπόν χθες λίγο πριν ανακοινωθεί το όνομα του παίκτη, που αποχωρεί, ο παρουσιαστής έμελλε να κάνει μια πρωτοφανή ανακοίνωση στους μπλε και στους κόκκινους!

Από την ερχόμενη εβδομάδα λοιπόν, το παιχνίδι πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω, ωστόσο η παραγωγή έχει πάρει μία απόφαση, που δεν έχει ξανασυμβεί! Με την ένωση των ομάδων, δε θα βλέπουμε απλά τις δύο ομάδες στην ίδια παραλία, αλλά θα κοιμούνται όλοι στην ίδια καλύβα...Εμείς τώρα περιμένουμε τις εξελίξεις μετά από αυτή την ανακοίνωση...

Ο παίκτης που αποχώρησε

Εμείς από το Youweekly.gr και την πηγή μας από τον Άγιο Δομίνικο σας είχαμε ενημερώσει εδώ και ημέρες, πως ο άτυχος θα ήταν...ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ο οποίος θα πλυθεί και θα αλλάξει ρούχα μια και καλή στο ξενοδοχείο!