«Είπα στον Στάθη ότι δεν...» - Η αποκάλυψη της Ελευθερίου για τους Σχίζα & Παναγιώταρου

Οι τρείς λέξεις που έκαναν τον επιχειρηματία να φύγει από το Survivor all star!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Είπα στον Στάθη ότι δεν...» - Η αποκάλυψη της Ελευθερίου για τους Σχίζα & Παναγιώταρου

Το μεσημέρι της Παρασκευής (21/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε καλεσμένη η Ελευθερία Ελευθερίου. Η γνωστή κύπρια τραγουδίστρια, κλήθηκε να απαντήσει στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, τόσο για τα επαγγελματικά, όσο και για τα προσωπικά της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελευθερία Ελευθερίου αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατούσε μέσα στο Survivor all star, τα λόγια που είπε στον Στάθη Σχίζα, αλλά και την τρομερή αυτή κόντρα που είχε με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Επιπλέον, δεν γινόταν να μην αναφερθεί στον Μάριο Πρίαμο και τα όσα συνέβησαν, αλλά και τον πραγματικό λόγο, που μπήκε στο φετινό Survivor - δείτε εδώ τον λόγο.

Τα λόγια της Ελευθερίου στον Σχίζα

«Τι είπα στον Στάθη; Λοιπόν, θα πω ακριβώς αυτό! Είπα στον Στάθη «Δεν έχεις χαιρετίσματα». Έχω τηλεδικαστεί για αυτό το πράγμα χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Είμαστε σε ένα παιχνίδι στρατηγικής, ο Μαρτίκας χρησιμοποίησε και πέρασε στον κόσμο ότι εγώ ευθυνόμουν για την αποχώρηση του Στάθη», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Οι πρώτες καυστικές δηλώσεις της μόλις γύρισε στην Ελλάδα

Το πρωί της Δευτέρας (10/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ποιος είναι πρωινιάτικα» προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις της Ελευθερία Ελευθερίου, από το αεροδρόμιο του Ελευθερίου Βενιζέλου, λίγα λεπτά από την άφιξη της (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Η κύπρια τραγουδίστρια μετά τις δηλώσεις, που έκανε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Πρωινό μας», στις οποίες αποκάλυψε πάρα πολλά πράγματα, σχετικά με το Survivor all star, τον Μάριο Πρίαμο, αλλά και την άδικη σύμφωνα με αυτήν αποχώρηση της (δείτε εδώ τα λόγια της), δεν δίστασε να απαντήσει στις τηλεοπτικές κάμερες, που την περίμεναν στην πόρτα του αεροδρομίου, για να κάνει μια δήλωση.

«Καλώς σας βρήκα. Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία. Έφυγα και γλύτωσα! Άστους να τρώγονται μόνοι τους», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.