Survivor all star: «Έλεγε "Μην την ψηφίζετε για να έχει γκόμενα ο Πρίαμος"» - Άναυδος ο Μουτσινάς με την Ελευθερίου

Όλα όσα είπε στο Καλό Μεσημεράκι!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Έλεγε

Το πμεσημέρι της Παρασκευής (21/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε καλεσμένη η Ελευθερία Ελευθερίου. Η πρώην παίκτρια του Survivor all star αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε λόγο για τον Στάθη Σχίζα (δείτε εδώ τα λόγια της), τον Σπύρο Μαρτίκα, τον πραγματικό λόγο που μπήκε στο Survivor, αλλά και τον λόγο που δεν ψηφίστηκε την πρώτη εβδομάδα της στο ριάλιτι.

Η εξομολόγηση της Ελευθερίου για το Survivor all star

«Είναι η πρώτη εβδομάδα που χάνουμε την εβδομαδιαία ασυλία, πάμε στη δεύτερη εβδομάδα και χάνεται ξανά η ασυλία, δεν ψηφίζομαι και για αυτό ξεκίνησε ο κακός χαμός. Από εκεί ξεκίνησαν όλα. Ενώ ήταν όλα μια χαρά, εκεί ξεκίνησαν όλα. Χάνεται η ασυλία, δεν βγήκα υποψήφια και ξεκινάει το απέναντι στρατόπεδο από την παρέα του Μάριου. Συγκεκριμένα, ο Στάθης είχε πει κάποιες άσχημες βρισιές στον Στέλιο Χανταμπάκη με την παρουσία του Μάριου και του Σάκη», ανέφερε η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Μεταξύ άλλων είχε πει πως "δεν ψηφίζετε την Ελευθερία για να έχει γκόμενα ο Πρίαμος στο παιχνίδι! Γκόμενα φεύγει, γκόμενα έρχεται". Δηλαδή επειδή δεν βγήκα υποψήφια, για κάποιο λόγο τα έβαλαν με τα παιδιά. Το θεωρώ όμως τελείως ανούσιο για μια ασυλία να ξεκινάς και να χτυπάς. Ξεκίνησαν όλα από εκείνη την ημέρα. Έκατσα λίγο καιρό αλλά συνέβησαν τόσα πολλά που νομίζω ότι θέλω ένα ολόκληρο Καλό Μεσημεράκι για να σας τα πω», είπε κλείνοντας η τραγουδίστρια.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, Ελευθερία Ελευθερίου αναφέρθηκε στην επικοινωνία που είχε με τον Μάριο Πρίαμο, τις αντιπαραθέσις, που είχε με όλους, αλλά και τον πραγματικό λόγο που μπηκε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

«Όταν με κάλεσαν από την Acun media, το σκέφτηκα γιατί είχα περάσει δύσκολα το 2021, μετά είπα πως αν δεν πάω θα το μετανιώσω. Τα έβαλα όλα κάτω, τα ζύγισα και είπα θα πάω. Ήθελα να πάω να ανταγωνιστώ τον ίδιο μου τον εαυτό και ότι θα με βοηθήσει ψυχολογικά ο Μάριος. Αυτή η σκέψη συνέβη πριν μάθουμε για τον Μάριο και την Καρολίνα;», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Ήταν προγραμματισμένο να πάω αλλά στην αρχή είπα πως δεν θα μπορέσω να το διαχειριστώ γιατί είχα στενοχωρηθεί. Μετά όμως είπα θα πάω και πως αυτός δεν είναι λόγος για να μην κάνω που θέλω», συμπλήρωσε.