Masterchef 7: «Ήμουν ο χοντρός της παρέας, με έβριζαν» - Συγκλονίζει ο Χίλας με το bullying που έχει υποστεί

«Έχω αρχίσει και τρέμω»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 7: «Ήμουν ο χοντρός της παρέας, με έβριζαν» - Συγκλονίζει ο Χίλας με το bullying που έχει υποστεί

Την Παρασκευή 21/4 λίγο μετά την ανακοίνωση για την απουσία του Σωτήρη Κοντιζά από το Masterchef 7 (δείτε εδώ για απουσίαζε), στη συνέχεια του παιχνιδιού παρακολουθήσαμε ένα συγκινητική άνοιγμα από τον Στέφανο Χίλα.

Ο παίκτης έκανε μια εξομολόγηση στην προσωπική του συνέντευξη, ορμώμενος από όσα έχει ζήσει στο παιχνίδι αυτές τις ημέρες του εγκλεισμού, καταλήγοντας να αποκαλύψει, πως όταν ήταν μικρός είχε υποστεί bullying.

Η συγκινητική εξομολόγηση του Στέφανου Χίλα στο Masterchef 7

«Αυτά με ενοχλούν και με πειράζουν ψυχολογικά, γιατί σαν παιδί, στο Γυμνάσιο, στο Δημοτικό έχω φάει πολύ bullying στη ζωή μου - να και τώρα έχω αρχίσει και τρέμω - .Δεν είναι ωραίο, καταλαβαίνω παιδιά, που έχουν φάει bullying, εγώ ήμουν ο χοντρός της παρέας, με έβριζαν συνέχεια και λόγω καταγωγής, το έχω ζήσει στο πετσί μου όλο αυτό το πράγμα.

Όταν είσαι 14 και 13 χρονών να κάνω τι; Να πάω να πω στους γονείς μου ότι με πειράζουν για αυτό, για αυτό και για αυτό, ενώ δούλευαν από το βράδυ μέχρι το πρωί για να με ταΐσουν; Δε γίνεται. Τα φορτώνεσαι μέσα σου σαν παιδί, τα κρατάς μέσα σου τέλος πάντων», είπε o Στέφανος Χίλας.

Το τρολάρισμα από τον Κουτσόπουλο & τον Ιωαννίδη στον Κοντιζά

Την Τετάρτη 4/4 μετά τη σοκαριστική λιποθυμία διαγωνιζόμενου στο πλατό του MasterChef 7, η διαδικασία κατάφερε να ολοκληρωθεί, ώστε οι κριτές να αποφασίσουν ποιος θα είναι εκείνος, που θα αποχωρήσει αυτή τη φορά.

Πριν, όμως φτάσουν τα πιάτα μπροστά τους, ξεκίνησε ένα επικό τρολάρισμα από το Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη προς τον Σωτήρη Κοντιζά εξαιτίας των ενδυματολογικών του επιλογών.

Ο ίδιος είχε επιλέξει να φορέσει ένα ριγέ μπλουζάκι και μαζί με αυτό ένα μαντήλι δεμένο στον λαιμό του και έτσι θύμισε γονδολιέρη στη Βενετία, μόνο που η καταγωγή του είναι από την Ιαπωνία και αυτό είναι που έκανε την εικόνα ακόμη πιο ξεκαρδιστική για τους άλλους δύο κριτές.

Λ.Κ: Επειδή η διαδικασία που είχαμε σήμερα μας απορρόφησε, δεν έχουμε σχολιάσει καθόλου ενδυματολογικά τον Σωτήρη

Π.Ι: Τι να πρωτοπούμε Λεωνίδα

Λ.Κ: Πουλιά στην παντόφλα Πούντα / Αντίπαρος, αλλά είναι μοντέρνος

Π.Ι: Σαν Ιάπωνας γονδολιέρης ή σαν σε διαφήμιση Γκοτιέ

Σ.Κ: Εγώ φταίω που δίνω αυτή τη δροσιά και τον αέρα να ανοίξει το μάτι σας. Βαρετούληδες είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε το πρώτο πιάτο

Λ.Κ: Τράβα μπρος και μη σε μέλλει