Survivor All Star spoiler 24/4: Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία μετά την ένωση

Ξεκινάνε πάλι τα όργανα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star spoiler 24/4: Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία μετά την ένωση

Το μεγάλο πάρτι ένωσης του Survivor all star έφτασε και θα προβληθεί 23/4 απόψε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μετά από τρεις μήνες, οι παίκτες θα μπανιαριστούν, θα φτιαχτούν, θα φάνε και θα τραγουδήσουν.

Ο Στέλιος Ρόκκος θα είναι εκεί και θα τους ξεσηκώσει αλλά και συγκινήσει με τις επιτυχίες του. Μάλιστα, ένας από τους παίκτες, θα εντυπωσιάσει αρκετά με τις χορευτικές και φωνητικές του ικανότητες και θα βγει πρώτος στον διαγωνισμό τραγουδιού -δείτε εδώ ποιος.

Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία μετά την ένωση

Από αύριο, όμως, Δευτέρα 23/4, όλα θα επιστρέψουν στην κανονική τους ροή..

Μπορεί οι δύο ομάδες να βρίσκονται πια στην ίδια καλύβα, όμως θα συνεχίζουν να αγωνίζονται για τις ασυλίες και τα έπαθλα για αυτό και αύριο θα παίξουν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η ομάδα που θα μπει με το δεξί στα νέα δεδομένα και θα εξασφαλίσει την πρώτη νίκη, θα είναι η Κόκκινη!

Μείνετε συντονισμένοι γιατί σε λίγο θα σας έχουμε και τον πρώτο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση!

Οι 4 παίκτες που επικοινώνησαν με την οικογένειά τους - Έρχονται νέες αποβολές;

Τόσες αποβολές μαζεμένες και τόσες παραβιάσεις κανόνων από τους παίκτες όσο οι φετινές δεν έχουμε ξανά δει ποτέ στα χρονικά του Survivor all star και παρά το γεγονός πως η παραγωγή φέτος δεν τους χαρίζει τίποτα, μερικοί συνεχίζουν τον χαβά τους...

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής 21/4 έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα και την Έλενα Πολυκάρπου πως υπάρχουν 4 άτομα τα οποία παραβίασαν ξανά κανόνα και μάλιστα τον πιο σημαντικό, αυτόν της επικοινωνίας!

Μίλησαν, λοιπόν, σύμφωνα με την δημοσιογράφο, με την οικογένειά τους στην Ελλάδα κρυφά, κάτι που έχει κάνει έξαλλους τους υπόλοιπους που έχουν επίσης αποβληθεί αλλά για άλλους, λιγότερο σημαντικούς λόγους.

Διαβάστε επίσης: «Είχε γίνει ένα περιστατικό...» - Ο Κωνσταντινίδης "ξεφτίλισε" τον Μπόγδανο! Τα έβγαλε όλα στη φόρα

Ο ένας είναι πατέρας που επικοινώνησε με το παιδί του, η άλλη είναι μια κόρη που επικοινώνησε με την μαμά της -σε σταθερό τηλέφωνο-, ένας γιος με τον πατέρα του και ένας άντρας με την κοπέλα του.