Survivor all star: Ημίγυμνος με μαύρη φούστα σαν το Ρουβά - ''Πάγωσαν'' όλοι με το Χανταμπάκη στο καραόκε πάρτι

Τον έκανε ολόιδιο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Ημίγυμνος με μαύρη φούστα σαν το Ρουβά - ''Πάγωσαν'' όλοι με το Χανταμπάκη στο καραόκε πάρτι

Το βράδυ της Κυριακής 23/4 μετά τις μεταμφιέσεις, που είδαμε στους παίκτες του Survivor all star (δείτε όλους τους διαγωνιζόμενους εδώ), ακολούθησε ένα πλούσιο τραπέζι και στη συνέχεια το διαγωνιστικό κομμάτι του καραόκε!

Ασφαλώς και οι περισσότεροι παίκτες δεν τραγουδάνε ούτε ερασιτεχνικά, ωστόσο διάλεξαν ένα κομμάτι και το ερμήνευσαν, διασκεδάζοντας μετά από τόσο καιρό, που δε μπορούν να ακούσουν κανονική μουσική στις καλύβες.

Η εντυπωσιακή παρουσία του Στέλιου Χανταμπάκη στο πάρτι της ένωσης

Εκείνος, που ξεχώρισε ήταν χωρίς καμία αμφιβολία ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος είπε το ''Η καρδιά μου χτυπάει'' του Σάκη Ρουβά, με το Στέλιο να κάνει ακριβώς το χορευτικό του, ημίγυμνος με την μαύρη φούστα από κάτω! Τα σχόλια ήταν αποθεωτικά, όπως και οι βαθμολογίες!

Ο παίκτης που κερδίζει στον διαγωνισμό τραγουδιού της ένωσης

Φυσικά, στο πάρτι θα εμφανιστεί όπως κάθε χρόνο κι ένας καλλιτέχνης κι αυτή τη φορά θα είναι ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος θα ξεσηκώνει τους Survivors και θα τους διασκεδάσει με τις επιτυχίες του!

Μάλιστα, δεν θα λείψουν οι συγκινήσεις και τα κλάματα...

Οι παίκτες θα δώσουν όλο τους το είναι προκειμένου να εντυπωσιάσουν πάνω στην σκηνή! Όμως, ούτε και φέτος θα λείψουν οι.. παραφωνίες. Τελευταίος στην κατάταξη θα βγει ο Νίκος Μπάρτζης!

Όσον όμως αφορά την πρώτη θέση, αυτή την κέρδισε μια γυναίκα, η οποία σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, είναι η Ρία Κολοβού!