Survivor All Star highlights 23/4: Οργή για την παραγωγή! Ημίγυμνος ο Χανταμπάκτης - "Έκλεισε" η παίκτρια που θα μπει του χρόνου

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights 23/4: Οργή για την παραγωγή! Ημίγυμνος ο Χανταμπάκτης -

Ένα απολαυστικό πάρτι της ένωσης παρακολουθήσαμε στο χθεσινό 23/4 επεισόδιο του Survivor All Star. Οι δυο ομάδες Μπλε και Κόκκινη πλέον θα μένουν στην ίδια καλύβα και το βράδυ της Κυριακής το γιόρτασαν με ποτό, φαγητό και τραγούδια.

Τα 23/4 highlights του Survivor All Star

«Ρε πάμε καλά, πάτε καλά;» - Έξαλλη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με την παραγωγή του ΣΚΑΪ

Όσα ξέραμε για το Survivor all star αναμένεται να ανατραπούν. Μάλιστα με ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού έχει γίνει γνωστό, πως φέτος τα πράγματα θα αλλάξουν.

Πιο αναλυτικά, σε μία παραλία θα ζουν όλοι οι παίκτες, ωστόσο σε μία κοινή καλύβα και όχι σε δύο, όπως γινόταν τα άλλα χρόνια στα παλιότερα παιχνίδια. Η εξέλιξη αυτή φαίνεται να μην άρεσε σε όλους, όπως στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία την Κυριακή 23/4 έκανε έντονα παράπονα...

«Αυτή η εξέλιξη, που γίνεται η ένωση και θα είμαστε μπλε και κόκκινοι σε μία καλύβα δε μου αρέσει. Θα μπούμε 17 άτομα στην ίδια καλύβα; Ρε πάμε καλά, πάτε καλά, που πάμε;», είπε μεταξύ άλλων η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Έκαναν μπάνιο μετά από 3,5 μήνες - Σκηνές γέλιου από μαχητές και διάσημους

Mαχητές και διάσημους έκαναν μπάνιο, έβαλαν τις κρέμες και τα αρώματά τους μετά από πολλούς μήνες, που όλα αυτά δεν υπάρχουν ούτε σαν ιδέα στο μυαλό τους!

Τα πλάνα από τους παίκτες λοιπόν, που μπαίνουν κάτω από το ντουζ ήταν απολαυστικά, με τις αντιδράσεις τους να είναι μία και μία...φυσικά η διάθεση τους είχε ανέβει και έτσι δεν έλειψαν τα πειράγματα και τα χιουμοριστικά σκηνικά μεταξύ τους.

Με λαμπερά μίνι φορέματα και τακούνια - Απαστράπτουσες οι γυναίκες και αγνώριστοι οι άντρες στο πάρτι της ένωσης

Στη συνέχεια, ακολούθησε ένας καλλωπισμός για άντρες και γυναίκες και στο τέλος ήρθε το αποκορύφωμα. Μαχητές και μαχήτριες αλλά και όλοι οι διάσημοι ήταν αγνώριστοι, όταν ένας ένας έβαλαν καθαρά και σιδερωμένα ρούχα.

Να πούμε εδώ, πως τα κορίτσια όλα έλαμπαν μέσα στα φορέματα και στα τακούνια, που διάλεξαν να βάλουν...ενώ οι άντρες ήταν πιο καλοντυμένοι και εντυπωσιακοί από ποτέ!

Ημίγυμνος με μαύρη φούστα σαν το Ρουβά - ''Πάγωσαν'' όλοι με το Χανταμπάκη στο καραόκε πάρτι

Ασφαλώς και οι περισσότεροι παίκτες δεν τραγουδάνε ούτε ερασιτεχνικά, ωστόσο διάλεξαν ένα κομμάτι και το ερμήνευσαν, διασκεδάζοντας μετά από τόσο καιρό, που δε μπορούν να ακούσουν κανονική μουσική στις καλύβες.

Εκείνος, που ξεχώρισε ήταν χωρίς καμία αμφιβολία ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος είπε το ''Η καρδιά μου χτυπάει'' του Σάκη Ρουβά, με το Στέλιο να κάνει ακριβώς το χορευτικό του, ημίγυμνος με την μαύρη φούστα από κάτω! Τα σχόλια ήταν αποθεωτικά, όπως και οι βαθμολογίες!

Την κοιτούσε στα μάτια! Η αφιέρωση του Σάκη Κατσούλη στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ο καθένας διάλεξε ένα κομμάτι, που τον εξέφραζε και μάλιστα ο Σάκης Κατσούλης έκανε μια αφιέρωση στην καλή του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη! Το ''Φώναξε με'' ήταν το τραγούδι, που προσπάθησε να ερμηνεύσει ο Σάκης κοιτάζοντας την αγαπημένη του στα μάτια.

Τύφλα να έχουν οι τραγουδιστές - Ο παίκτης που κέρδισε στο καραόκε πάρτι

Εμείς από το Youweekly.gr τα είχαμε πει και εν τέλει...δικαίως νικήτρια βγήκε η Ρία Κολοβού!

H εμφάνιση του Στέλιου Ρόκκου