Survivor All Star spoiler 24/4: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Χαμός στην πρώτη ψηφοφορία μετά την ένωση!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 24/4: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Μετά το χθεσινοβραδινό πάρτι της ένωσης που συγκέντρωσε πληθώρα σχολίων (δείτε εδώ το κράξιμο που έφαγαν Ρία και Μαριαλένα για τα φορέματα που φόρεσαν) οι παίκτες του Survivor All Star απόψε 24/4 θα κληθούν να φέρουν εις πέρας έναν αρκετά δύσκολο στίβο μάχης για να κερδίσουν ένα από τα βασικότερα έπαθλα: την ασυλία, την πρώτη ασυλία της εβδομάδας!

Καμία ομάδα δεν θέλει να ψηφίσει παίκτη της ωστόσο, μια θα είναι η νικήτρια και μια η ηττημένη κι αφού σας έχουμε αποκαλύψει ποιοι κερδίζουν σήμερα (δείτε εδώ) πάμε να μιλήσουμε για το συμβούλιο του νησιού και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση!

Survivor All Star - 16η εβδομάδα

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παραπάνω trailer στο αποψινό συμβούλιο του νησιού θα έχουμε αποκαλύψεις γύρω από το πρόσωπο του Γιώργου Ασημακόπουλου που θα δημιουργήσουν σίγουρα ένα παράξενο κλίμα στην καλύβα, τώρα ειδικά που μένουν μπλε και κόκκινοι μαζί!

Το θέμα μας όμως εδώ είναι ποιον θα δείξει η κάλπη και σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο άνθρωπός μας μας μετέφερε ότι σήμερα θα ψηφιστεί ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος να σημειώσουμε πως έχει βγει στον τάκο αρκετές φορές φέτος όμως, το κοινό τον θέλει μέσα! Για πόσο άραγε;