«Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα» - "Κόλαφος" ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star

«1. Αποχώρηση Δαλάκα 2. Αποχώρηση Στάθη...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα» -

Ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor All Star ακριβώς πριν το πάρτι της ένωσης είναι ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού και έτσι έφτασε στην Ελλάδα αργά το απόγευμα της Κυριακής 23/4, όσο μαχητές και διάσημοι απολάμβαναν το φαγητό, το μπάνιο και τα τραγούδια τους στον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την συμπεριφορά του στο αεροδρόμιο).

Ο ίδιος, λοιπόν, αφού πέρασαν λίγες ώρες, το πρωί της Δευτέρας 24/4 προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κατά την οποία ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στήριξε όλο αυτό το διάστημα, διότι είχε βγει κι άλλες φορές υποψήφιος προς αποχώρηση, ωστόσο πέταξε και τα καρφιά του σχετικά με τις αποκαλύψεις που θα κάνει τις επόμενες ημέρες για όλα όσα γνωρίζει για τα πιο "καυτά" θέματα του παιχνιδιού μέχρι τώρα.

"Κόλαφος" ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης μετά το Survivor All Star

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης Survivor All Star

"Ξεφτίλισε" τον Μπόγδανο στην πρώτη του συνέντευξη

Ο ίδιος συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό για αυτό και αναμένεται να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής. Πριν το κάνει αυτό όμως, παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και τον Χρήστο Λυσσέα.

Ο Παναγιώτης ήταν άκρως αποκαλυπτικός και μεταξύ άλλων αναφέρεται τους παίκτες που φαίνονται διαφορετικοί μπροστά από τις κάμερες.

«Το φετινό Survivor είναι ανθρωποφαγικό. Γίνονται πολλά πίσω από τις κάμερες, υπάρχει αρκετή κακία, ειρωνείες! Είναι δύσκολο το ψυχολογικό κομμάτι. Αυτό που με πείραξε ήταν ότι υπήρχε κακία, συμφέρον, φιλίες που έλεγαν ότι είναι φιλίες αλλά ήταν ξεκάθαρα για το συμφέρον. Έβλεπα χαρακτήρες να αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Αυτό με στεναχωρούσε πολύ. Αυτοί που είναι διαφορετικοί πίσω από τις κάμερες είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Κόρομι και η Σταυρούλα.

Κάποιοι παίκτες γλείφουν εκείνους που έχουν φτάσει στον τελικό γιατί νιώθουν ότι είναι δυνατοί και πως έχουν περισσότερο κόσμο έξω ή περισσότερους followers στο Instagram. Ο Ηλίας Μπόγδανος άλλαζε πολύ γρήγορα φίλους και παρέες, ανάλογα σε ποια ομάδα βρίσκεται. Είχε γίνει ένα περιστατικό στην μπλε ομάδα, ο Κόρο είχε κάνει ένα παράπονο. Ο Μπόγδανος είπε ότι δεν τον αναγνωρίζει και όταν άλλαξε ομάδα ήταν όλη μέρα μαζί του. Όλα αυτά που έλεγα για να τα μάθει ο κόσμος, ίσως κάποιες φορές τα έλεγα με περισσότερο νεύρο, γιατί έπεφτα από τα σύννεφα. Με έβγαζαν από τα ρούχα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Μάλιστα, στο τέλος, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης αποκάλυψε πως για νικήτρια ή νικητή θα ήθελε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη ή τον Νίκο Μπάρτζη.