«Αρνούμαι!» - Έπιασε το κεφάλι της σαστισμένη η Παπαγεωργίου στο My Style Rocks

Αμηχανία στο πλατό του ΣΚΑΙ!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Αρνούμαι!» - Έπιασε το κεφάλι της σαστισμένη η Παπαγεωργίου στο My Style Rocks

Δευτέρα (24/4) σήμερα, μια νέα ενδομάδα, με νέα επεισόδιο "φωτιά" για το My Style Rocks. Τόσο οι κριτές, όσο και οι διαγωνιζόμενες είναι έτοιμοι να δουν και συζητήσουν τις νέες προτάσεις τους, με στόχο τους να εντυπωσιάσουν ακι τις δύο πλευρές.

Μετά την εμφάνιση της Ειρήνης και τον τσακωμό της με τον Δημήτρη Σκουλό (δείτε εδώ τον λόγο), ήρθε η σειρά της Ευτυχίας, που έχει κάνει "πανικό" με την εμφάνιση της. Αυτή την φορά, όμως, ήταν και η χαριστική από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η άσχημη κριτική της Παπαεωργίου στην Ευτυχία στο My Style Rocks

Η.Π.:«Με το που ήρθες μπροστά μου ήταν σαν να με έλουσαν με νερό με παγάκια. Είσαι σαν μέλος των Πατ Κιουτ. Μόνο η Πέγκυ Καρρά λείπει».

«Ειλικρινά, αρνούμαι να σχολιάσω αυτό το λουκ. Δεν καταλαβαίνεις ότι δεν είναι κομψό; Είσαι μια πολύ ωραία γυναίκα και δεν βλέπεις στον καθρέφτη ότι δεν σε κολακεύει; Τα έχω πάθει όλα».

Η.Π.:«Για να διαγωνιστείς στο My Style Rocks δεν θα έπρεπε να είσαι χαρούμενη με αυτό το λουκ. Αντικειμενικά, δεν είναι ωραίο. Θες να πιάσουμε τους καμεραμάν να ρωτήσουμε; Δεν ξεκινήσαμε καλά. Όχι, αρνούμαι να σχολιάσω».

Το σχόλιο του Στέλιου Κουδουνάρη στην Emilia Vodos

Μια εικόνα ήταν αρκετή για να βγάλει εκτός εαυτού την κριτική επιτροπή του My style rocks την Παρασκευή 21/4 στο παιχνίδι μόδας, καθώς έγινε γνωστό, πως παίκτρια παίρνει έτοιμες εικόνες από βιτρίνες και τις παρουσιάζει ατόφιες.

Δείτε επίσης: My style rocks: «Ηρέμησε λίγο, δεν...» - Η ατάκα της Ευτυχίας που ''τρέλανε'' την Emilia Vodos

Ο λόγος για την Emilia Vodos, η οποία παραδέχτηκε, πως πλέον έχει κουραστεί και δεν έχει διάθεση να προσπαθεί, αφού παίρνει συνεχώς ''1''. Αυτός ωστόσο, που βγήκε εκτός εαυτού ήταν ο Στέλιος Κουδουνάρης, που της απάντησε με αρκετά έντονα σχόλια.