My Style Rocks: «Δεν είναι εξυπνάδα, αλλά...» - Έξαλλος ο Σκουλός με την Ειρήνη

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Δεν είναι εξυπνάδα, αλλά...» - Έξαλλος ο Σκουλός με την Ειρήνη

Το απόγευμα της Δευτέρας (24/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «My Style Rocks» για άλλη μια φορά είδαμε τις διαγωνιζόμενες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, προκειμένου να κερδίσουν τις εντυπώσεις, τόσο των διαγωνιζόμενων, όσο και της κριτικής επιτροπής.

Μόλις ήρθε η σειρά της Ειρήνης Καζάκη, προκλήθηκε ένας έντονος διάλογος για το ντύσιμο της με τον Δημήτρη Σκουλό.

Διαβάστε επίσης: My Style Rocks: Έπεσαν "βροχή" οι άσσοι - Σε σύγχυση η Ειρήνη! Ξέσπασε κατά της Χριστιάνας

Ο έντονος διάλογος της Ειρήνης με τον Σκουλό στο My Style Rocks

Δ.Σ.: «Δεν είναι κάτι συγκλονιστικά δημιουργικό, ώστε να πει κάποιος: να μια pop τραγουδίστρια που να ξεχωρίζει. Μην το κάνεις παλιο-Gaga, γιατί όντως έτσι είναι. Δεν είναι κακό αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Έχει ένα καταπληκτικό κορμί, γι’ αυτό έπρεπε να το αντιμετωπίσεις αλλιώς».

Ε.Κ.: «Άντε πάλι με το κορμί μου… κάθε φορά που έρχομαι εδώ πέρα μου λέτε κάτι για το κορμί μου. Δεν με κολακεύει το ένα, δεν με κολακεύει το άλλο, να αναδεικνύω το κορμί μου».

Δ.Σ.: «Θέλω από δω και πέρα να προσέξεις πολύ καλά τι θα πεις. Παρερμηνεύεις κουβέντες αλλωνών και κοιτάς να τους βγάλεις στη σέντρα. Αυτό είναι λάθος. Δεν είναι καθόλου εξυπνάδα, είναι πονηράδα».

Ε.Κ.: «Νιώθω ότι προσωπικά έχετε γίνει λίγο πιο άδικος μαζί μου. Πιστεύετε ότι είστε αντικειμενικός; Σε ένα look μου ήταν κριτήριο ο καιρός και μου βάλατε 1 και στα επόμενα που ήρθαν, που ήταν χειμωνιάτικα, μου βάλατε 2».

Χαμός με τις σπόντες του Δημήτρη Σκουλού προς συγκεκριμένες παίκτριες

Χαμός επικράτησε στο 6/4 επεισόδιο του My Style Rocks, με τις εντάσεις και τους καυγάδες φυσικά να κάνουν ξανά την εμφάνισή τους (δείτε εδώ τον λόγο που αποχώρησε έξαλλη από το πλατό η Σελένη) ενώ μάλιστα δεν έλειψαν και οι... σπόντες από την κριτική επιτροπή!

Συγκεκριμένα, όταν ήρθε η σειρά της Ειρήνης Καζάκη εντυπωσίασε τόσο τις συμπαίκτριες της όσο και τους κριτές, με το Δημήτρη Σκουλό όμως να αφήνει φανερά αιχμές.

«Αλλάξανε πράγματα όσο λείπουμε εμείς! Κάτι συμβαίνει πίσω, κάτι γίνεται αλλιώς… Βλέπω αλλάξανε χέρια, πελάτες, lip gloss… Κάτι συμβαίνει! Άλλους βαθμούς βλέπω, τι συμβαίνει; H Αιμιλία έβαλε πέντε και κάνει ότι κοιτάζει αλλού. Τι έχουμε; Τίποτα καινούργιες συμφωνίες και δεν το γνωρίζω; Μήπως διαφημίζεις τα lip gloss εσύ, Αιμιλία, αντί για την Νικόλ;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο φωτογράφος και κριτής.

«Όχι, δεν διαφημίζω εγώ κανένα lip gloss! Δεν έχω ανάγκη να διαφημίσω! Δεν είμαι infuencer ή blogger ή κάτι. Τώρα κάνω κάποια πράγματα και είναι της κολλητής μου το give away στα social media. Όπως και όσες έχω στηρίξει μέχρι τώρα είναι φίλες μου χρόνια, όχι τώρα» απάντησε η Αιμιλία.

«Δεν ξέρω, όλα αυτά μου κάνουν περίεργα! Ξαφνικά αλλάζουν εδώ, δείχνει να συμφωνεί η Νικόλ χωρίς να ξέρω τίποτα εγώ και αλλάζουν συνέχεια οι ισορροπίες. Βλέπω διάφορες βαθμολογίες που δεν μπορώ να δικαιολογήσω αλλά κάτι περισσότερο ξέρετε εσείς, κάτι συμβαίνει που εμείς δεν θα το μάθουμε ποτέ» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σκουλός.