My Style Rocks: Φόρεσε φόρεμα 780 ευρώ - Την έδιωξαν οι κριτές στο χθεσινό γκαλά

«Είσαι σαν μέλος των Πατ Κιουτ. Μόνο η Πέγκυ Καρρά λείπει»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Φόρεσε φόρεμα 780 ευρώ - Την έδιωξαν οι κριτές στο χθεσινό γκαλά

Ο κακός χαμός επικράτησε για ακόμα μια μέρα στο χθεσινό 24/4 επεισόδιο του My Style Rocks, ένα επεισόδιο φουλ ανατρεπτικό αφού οι τηλεθεατές παρακολούθησαν όπως κάθε Δευτέρα, το γκαλά της αποχώρησης.

Αρχικά, το concept ήταν «πως να ξεχωρίσεις στο κόκκινο χαλί» και οι εμφανίσεις των κοριτσιών η αλήθεια είναι άφησαν την κριτική επιτροπή με το στόμα ανοιχτό! Τα παρατράγουδα σίγουρα δεν έλειψαν (δείτε εδώ τον καυγά του Σκουλού με την Ειρήνη) ενώ στο τέλος μια κοπέλα αποχαιρέτησε για πάντα το παιχνίδι...

Εκτός My Style Rocks η Ευτυχία Γαντά

Ευτυχία Γαντά, Ειρήνη Παπαβασιλείου και Σελένη συμπλήρωσαν την «τυχερή» τριάδα της βραδιάς! Από τις τρεις αυτές συμμετέχουσες, η Ειρήνη σώθηκε από τις συμπαίκτριές της με αποτέλεσμα αυτού η Σελένη και η Ευτυχία να φτάσουν μπροστά στην κριτική επιτροπή!

Δείτε επίσης: Από το GNTM στο My Style Rocks: Αγνώριστη η Ίριδα Παπουτσή πριν τις αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της (Φωτογραφίες)

Ένα πολύ δύσκολο σημείο για τους κριτές που όμως... όπως αποδείχθηκε δηλαδή, έθεσε εκτός παιχνιδιού την Ευτυχία Γαντά που επέλεγε να φορέσει στο (τελευταίο για εκείνη) αυτό γκαλά φόρεμα 780 ευρώ!

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό: Η σχέση της Κατερίνας Καραβάτου και του Στέλιου Κουδουνάρη πίσω από τις κάμερες του My Style Rocks

Το φόρεμά της ανήκει στην συλλογή της Chiara Ferragni και η αλήθεια είναι πως όταν διαγωνίστηκε δεν πήρε και τα καλύτερα σχόλια τόσο από τις συμπαίκτριές της όσο κι από την ίδια την κριτική επιτροπή...

Η.Π.:«Με το που ήρθες μπροστά μου ήταν σαν να με έλουσαν με νερό με παγάκια. Είσαι σαν μέλος των Πατ Κιουτ. Μόνο η Πέγκυ Καρρά λείπει».

«Ειλικρινά, αρνούμαι να σχολιάσω αυτό το λουκ. Δεν καταλαβαίνεις ότι δεν είναι κομψό; Είσαι μια πολύ ωραία γυναίκα και δεν βλέπεις στον καθρέφτη ότι δεν σε κολακεύει; Τα έχω πάθει όλα».

Η.Π.:«Για να διαγωνιστείς στο My Style Rocks δεν θα έπρεπε να είσαι χαρούμενη με αυτό το λουκ. Αντικειμενικά, δεν είναι ωραίο. Θες να πιάσουμε τους καμεραμάν να ρωτήσουμε; Δεν ξεκινήσαμε καλά. Όχι, αρνούμαι να σχολιάσω».

Το φόρεμά της μπορείτε να το βρείτε εδώ

My Style Rocks: Φόρεσε φόρεμα 780 ευρώ - Την έδιωξαν οι κριτές στο χθεσινό γκαλά