Survivor All Star spoiler: "Τα νομίσματα στην τράπεζα" - Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Μπάρτζη και Κατσούλη

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler:

Ένας καβγάς έρχεται στα επόμενα επεισόδια του Survivor All Star ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Σάκη Κατσούλη. Θα σημειωθεί την ώρα του αγωνίσματος, έπειτα από ένα λάθος που θα γίνει την στιγμή ματσαρίσματος για το έπαθλο.

Το περιστατικό μετέφερε ο Νίκος Παρτσώλης μετά από την εκπομπή Πρωινό μας του ΣΚΑΙ, αναφέροντας μάλιστα και σχετικές λεπτομέρειες του καβγά τους.

Το καβγάς Κατσούλη - Μπάρτζη στο Survivor All Star

Στα προσεχή επεισόδια θα δούμε δεύτερο αγώνα που θα αφορά την δύναμη. Κατά την διάρκεια του εν λόγω αγώνα λοιπόν, θα γίνει ένα λάθος με ένα σημαιάκι που θα σηκώσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο Σάκης Κατσούλης σε μια αναστάτωση που θα σημειωθεί θα πει στον Νίκο Μπάρτζη "Νομίζαμε ότι αυτό είναι το σημαιάκι" με τον δεύτερο να του απαντά "Τα νομίσματα είναι στην τράπεζα".

Ανάμεσα τους έγινε μεγάλη παρεξήγηση και η ένταση θα μεταφερθεί και στο συμβούλιο του νησιού. Θα τον κατηγορήσουν Σάκης και Μαριαλένα πως ήταν ειρωνικός εκείνη την στιγμή.

Δείτε επίσης: Η ατάκα που «καίει» τον Μπόγδανο - Τι είπε όταν αποβλήθηκε ο κολλητός του φίλος Γκότσης

Τι θα δούμε σήμερα 25/4

Αρκετά δύσκολα έχουν αποδειχθεί τα πρώτα 24ωρα της ένωσης για τις δυο ομάδες του Survivor All Star κι όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα, όπως φαίνεται. Κόκκινοι και μπλε βρίσκονται πλέον στην ίδια παραλία, στην ίδια καλύβα... Εντάσεις, προστριβές... το χάος!

Στο χθεσινό επεισόδιο πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και οι μπλε ηττήθηκαν ρίχνοντας στον τάκο για ένατη φορά τον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος τόλμησε να ξεστομίσει πως όσοι τον ψήφισαν του χρωστάνε ένα έπαθλο (αυτό από τον ελληνοτουρκικό αγώνα) και... τι το είπε Παναγία μου!

Στο αποψινό 25/4 επεισόδιο του Survivor θα δούμε κάποιες αναταράξεις στην ομάδα των Μπλε.... Θα πάνε άραγε με καλή ψυχολογία στον στίβο μάχης για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας; (δείτε εδώ ποιος κερδίζει)! Όλο το «ζουμί» βέβαια του αποψινού επεισοδίου βρίσκεται στο συμβούλιο του νησιού όπου ο Τάκης Καραγκούνιας θα βγάλει έναν λόγο που θα... αποκαλύψει πολλά! Μάσκες πέφτουν απόψε (δείτε εδώ τους σημερινούς υποψήφιους προς αποχώρηση)