Παναγιώτης Κωνσταντίδης: «Με τον Ηλία δημιουργήθηκε...» - Απαντά πρώτη φορά για την κόντρα με τον Γκότση

Τα είπε όλα και δεν δίστασε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Παναγιώτης Κωνσταντίδης: «Με τον Ηλία δημιουργήθηκε...» - Απαντά πρώτη φορά για την κόντρα με τον Γκότση

Το μεσημέρι της Τρίτης (25/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε καλεσμένος ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης. Ο πρώην παίκτης του Survivor all star μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ για όλους και για όλα.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε, τόσο στους ανθρώπους που ήταν δίπλα του μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, όσο και για την κόντρα του με τον Ηλία Γκότση, που σχεδόν σε κάθε συμβούλιο του νησιού υπήρχε μια ένταση μεταξύ τους.

Διαβάστε επίσης: Survivor all star: Αγνόησε τους ρεπόρτερ και μιλούσε στο τηλέφωνο - Έφτασε στην Ελλάδα ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

Όλη η αλήθεια από τον Παναγιώτη Κωνσταντίδη για τον Ηλία Γκότση αλλά και το Survivor all star

«Έχω έρθει εδώ να πούμε τα πράγματα όπως είναι. Έχω δει ελάχιστα πράγματα. Με έχουν ενημερώσει όμως οι δικοί μου άνθρωποι… Μέσα σε αυτό το παιχνίδι κάνουμε ό,τι μας συμφέρει μόνο γι΄αυτό εγώ μίλαγα μόνο για συμφέροντα όλη την ώρα. Με τον Ηλία Γκότση δημιουργήθηκε μια διαμάχη. Εξ αρχής, όταν πήγα στο παιχνίδι ήταν η περίοδος που έγινε όλο αυτό με την Κατερίνα Δαλάκα που ήμασταν μαζί την πρώτη φορά στο παιχνίδι και είχαμε περάσει πολύ ωραία, θέλανε να πέσουν όλοι πάνω σου να σε φάνε.

Δεν τα έλεγαν όμως μπροστά σου. Εγώ για παράδειγμα με το που μπήκα, μου έλεγαν, “παιχταρά μου Παναγιώτη, ξέρουμε ότι είσαι καλός παίκτης, πιστεύουμε σε εσένα” και με το που γύρναγα έλεγαν, ¨τι να τον κάνουμε τώρα, τι μας τον έφεραν, είναι φίλος της Κατερίνας και τώρα που έφυγε θα έχει τη στήριξή της”. Από την αρχή που ξεκίνησε το παιχνίδι ήταν μόνο προσωπικό», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Κωνσταντίδης.