Survivor all star: «Δεν του έδωσαν ευκαιρία!» - Στο πλευρό του Σπύρου Μαρτίκα οι "Διάσημοι"

Μωρέ Μπράβο...

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Δεν του έδωσαν ευκαιρία!» - Στο πλευρό του Σπύρου Μαρτίκα οι

Το αποψινό (25/4) επεισόδιο του Survivor all star έχει ήδη ξεκινήσει εδώ ακι λίγη ώρα και τα ευτράπελα έχουν ήδη ξεκινήσει, με κύριο θέμα συζήτησης την ψηφοφορία του Σπύρου Μαρτίκα, ως πρώτο υποψήφιο για αυτή την εβδομάδα (δείτε εδώ την στιγμή).

Μπορεί η ομάδα των "Μπλέ" να τον έβγαλαν υποψήφιο, αλλά οι παίκτες των "Διασήμων" έδειξαν, όχι μόνο να στηρίζουν τον φαρμακοποιό, αλλά και να δείχνουν έναν άλλο για υποψήφιο.

Στο πλευρό του Σπύρου Μαρτίκα οι Διάσημοι στο Survivor all star

«Για εμένα ο Σπύρος δεν έπρεπε να ψηφιστεί χθες, αντικειμενικά! Είχε μια πάρα πολύ καλή εβδομάδα, όπως είπε και ο ίδιος. Μια ομάδα μόνος του, που όντως ήταν μια ομάδα μόνος του, κακά τα ψέματα. Έπαιξε με όλους και τους κέρδισε και έπρεπε να γίνει μια επιβράβευση από την ομάδα του!», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ποιος κερδίζει απόψε στο Survivor All Star

16η εβδομάδα που το Survivor All Star βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ και η ένωση φέτος έγινε λίγο πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά! Κόκκινοι και μπλε μπορεί να βρίσκονται σε κοινή παραλία, κοινή καλύβα, κοινά κρεβάτια αλλά συνεχίζουν να παλεύουν καθημερινά ξεχωριστά για την επιβίωσή τους. Πρώτα - μέχρι στιγμής - η ομάδα και μετά όλα τα υπόλοιπα...

Η προηγούμενη εβδομάδα βάφτηκε κόκκινοι ενώ και αυτή έχει ξεκινήσει με κακούς οιωνούς για τους Μπλε! Την Κυριακή δεν είδαμε αγώνα γιατί έγινε η ένωση ενώ εχθές, το βράδυ της Δευτέρας 24/4, που πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας για την πρώτη ασυλία αυτής της εβδομάδας είδαμε τους Κόκκινους να πανηγυρίζουν ξανά! Οι μπλε έριξαν στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα και... έγινε το έλα να δεις! Απόψε, στον δεύτερο στίβο μάχης... ξέρουμε ήδη τι θα συμβεί!

Σύμφωνα με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο απόψε τα πράγματα θα αλλάξουν αρκετά! Είναι γνωστό πως όποια ομάδα χάνει και αναγκάζεται να ψηφίσει «διαλύεται» εσωτερικά! Τα προβλήματα βγαίνουν στην φόρα, ψυχολογίες καταρρέουν... Κάτι τέτοιοι θα γίνει απόψε και στους Κόκκινους που για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό θα βιώσουν την ήττα στο πετσί τους και θα πρέπει να ρίξουν στον τάκο δίπλα στον Σπύρο έναν συμπαίκτη τους... δυστυχώς θα έχουμε ανατροπή! Θα ψηφιστούν δυο, λίγο ισοψηφίας και... το Youweekly.gr γνωρίζει ήδη ποιοι θα είναι αυτοί (δείτε τα ονόματά τους εδώ).