Survivor all star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΟ!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μετά την ένωση των δύο ομάδων στο Survivor all star (δείτε εδώ στιγμιότυπα) οι ομάδες κλήθηκαν να αγωνιστούν και να κερδίσουν την πρώτη ασυλία για αυτή την εβδομάδα, με τους μπλέ να χάνουν και να έρχονται αντιμέτωποι με την ψήφιση ενός συμπαίκτη τους.

Η ψηφοφορία όλης της ομάδας ήταν ανάμεσα σε δύο ονόματα και αυτά ήταν του Σπύρου Μαρτίκα και του Νικόλα Αγόρου, αλλά μόνο ένας από τους δύο δεν κατάφερε να μην πάρει λιγότερους ψήφους και να μην βγει στον τάκο.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήδιος στο αποψινό (24/4) επεισόδιο του Survivor all star

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ακι εμείς από νωρίς το πρωί και επιβεβαιωνόμαστε για άλλη μια φορά, στον τάκο για απόψε (24/4) βγήκε... ο Σπύρος Μαρτίκας!

Να υπενθυμίσουμε ότι το πρωί της Δευτέρας (24/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις, που έκανε ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής είναι από τους ανθρώπους, που δεν διστάζουν να πον την άποψη τους σχετικά με το Survivor all star, αλλά και τους διαγωνιζόμενους.

Το καλύτερο παράδειγμα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, καθώς σε καθημερινή σχεδόν βάση αναφέρεται είτε σε κινήσεις, είτε σε δηλώσεις του φαρμακοποιού, που τον προσβάλλουν, όπως τότε με τον γιό του (δείτε εδώ τι), αλλά και όσα κάνει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Βέβαια, αυτή την φορά κλήθηκε να απαντήσει στα όσα είπε ο Σπύρος Μαρτίκας, καθώς πίστευε ότι η παραγωγή του ριάλιτι δεν τα κατέγραφε.

Συγκεκριμένα, στην προσωπική του συνέντευξη την Πέμπτη (20/4) δε σταματούσε να εξυψώνει τον εαυτό, κάνοντας μάλιστα στο τέλος δηλώσεις, που φάνηκε να μην καταλαβαίνει, πως καταγράφονται - δείτε τες εδώ.

«Απίστευτο, έπαθα πλάκα. Εκεί που κάνει 5 νίκες και τον ανεβάζεις, πήγαν η παραγωγή και έβαλαν ό,τι δεν είναι γραμμένο στα cues. Ο Σπύρος έδειξε κάτι περίεργο. Το έκανε για χιούμορ; Δεν μπορώ να το ξέρω», είπε ο Τριαντάφυλλος.

«Σε εμάς γενικότερα η παραγωγή κι εμείς ήμασταν πιο μαζί. Και η παραγωγή ήταν στα πρώτα της βήματα τότε και έψαχνε να δει τι θα κάνει», συμπλήρωσε ο Μπό.

«Δεν μπορώ να ξέρω. Νομίζω πως όχι. Έχει περάσει το θέμα σε επίπεδο μίσους πλέον, γιατί νιώθει ότι είναι αδικία», υποστήριξε ο Τριαντάφυλλος.