Survivor all star: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τον αποψινό (25/4) στίβο μάχης

Μπλέ ή Κόκκινοι;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τον αποψινό (25/4) στίβο μάχης

Ο αποψινός (25/4) στίβος μάχης μόλις ολοκληρώθηκε και παρά τον σκληρό αγώνα που έδωσαν και οι δύο ομάδες του Survivor all star, μόνο μια μία θα πάει στο συμβούλιο του νησιού και δεν θα χρειαστεί να ψηφίσει κάποιον από την ομάδα τους.

Διαβάστε επίσης: Survivor all star: «Αυτά είναι! Δεν σας βλέπει κυρίες μου» - Αποθέωσαν τον Νίκο Μπάρτζη στο twitter

Η ομάδα που κέρδισε τον αποψινό (25/4) στίβο μάχης στο Survivor all star

Όπως σας είχαμε πει και εμείς από νωρίς το πρωί σήμερα και επιβεβαιωνόμαστε για άλλη μια φορά, η ομάδα που θα φάει τα τυροπιτάκια δεν θα χρειαστεί να ψηφίσει κάποιον από την ομάδα είναι οι Μπλέ!

Το παράπονο του Νικόλα Αγόρου για την χθεσινοβραδινή ψηφοφορία στο Survivor all star

Στο αποψινό (25/4) επεισόδιο του Survivor all star είδαμε τους "Διάσημους" να στηρίζουν τον Σπύρο Μαρτίκα, διότι σύμφωνα με τους ίδιους ο φαρμακοποιός ψηφίστηκε άδικα (δείτε εδώ τα λόγια τους). Από την άλλη, όμως, είδαμε τον Νικόλα Αγόρου, που ψηφίστηκε μόνο από τρία άτομα στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού, να ξεσπά και να το θεωρεί άδικο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο αγρότης και μοντέλο δεν διαγωνίστηκε το βράδυ της Δυετέρας, διότι τσιμπήθηκε από σφήκα και δεν μπορούσε να ανοίξει το μάτι του καθόλου.

«Πήρα 3 ψήφους. Δικαίως με ψήφισαν. Καθένας έχει τη δική του κρίση. Σίγουρα όμως χθες δεν έφταιξα εγώ που χάσαμε με 10-3. Ήταν συνολικό το πρόβλημα.

Αυτό που έχω να τονίσω είναι ότι καλά έκαναν και με ψήφισαν, γιατί δεν έπαιξα. Όμως χθες είχα σοβαρό θέμα, δεν μπορούσε να ανοίξει το μάτι μου, ζαλιζόμουν, δεν μπορούσα να εστιάσω. Υπήρχε πολύ σοβαρό θέμα από αυτή τη δηλητηριώδη σφήκα», τόνισε ο παίκτης του Survivor all star.

«Εν πάση περιπτώσει κάποιοι ήταν λίγο παραπάνω κακοπροαίρετοι, γιατί πλησιάζουμε και προς το τέλος… και προσπαθούσαν να με διαβάλλουν και να μου ρίξουν λάσπη κατά κάποιον τρόπο για τη συνολική μου επίδοση. Εγώ παραδέχθηκα ότι έχω κάμψη όταν την είχα. Πλέον είμαι δυνατός και προχωράω. Τώρα το πηγαίνουν έτσι σκοινί-κορδόνι, είναι λιγάκι αστείο», είπε ο Νικόλας Αγόρου.

«Μην προσπαθείτε να πατήσετε πάνω σε λόγια που έχω πει. Ακολουθείτε μία συγκεκριμένη δική σας στρατηγική, γιατί θέλετε να βγάλετε κάποιον δυνατό ή επειδή κάτι βλέπετε σε μένα ή στον οποιονδήποτε. Το θέμα είναι να παίζουμε τίμια. Το δέντρο με τους καρπούς θα πειράξεις φυσικά, όχι εκείνο που δεν έχει καρπό», ανέφερε κλείνοντας.