Ήρθε στα μισά αλλά τον έδιωξαν - Ο διαγωνιζόμενος που αποχώρησε απόψε (25/4) από το Masterchef 7

Δεν το περίμενε κανείς!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ήρθε στα μισά αλλά τον έδιωξαν - Ο διαγωνιζόμενος που αποχώρησε απόψε (25/4) από το Masterchef 7

Στο αποψινό (25/4) επεισόδιο του Masterchef 7 είδαμε μια δοκιμασία πιάτου αντγραφής με τους διαγωνιζόμενους που είχαν βγει υποψήφιοι να προσπαθούν για το καλύτερο, προκειμένου να μείνουν στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

Μέσα στους υποψήφιους, ήταν και ο Δημήτρης Μπέλλος, που κατα την διάρκεια της δοκιμασίας είχε πολύ υποστήριξη από την αγαπημένη του Μαρία Μπέη.

«Τον Ηλία τον ενδιαφέρει να στηρίξει τη Μαρία και τον συμφέρει να φύγει ο Μπέλλος, γιατί ξέρει ότι ο Ηλίας είναι πάρα πολύ αδύναμος στις αντιγραφές. Το είδαμε. Και που δεν έφυγε τώρα τυχερός ήταν», είπε αρχικά η Μαρία Μπέη.

«Θα φύγει όμως. Κι αν δεν φύγει, ρε φίλε, θα κατεβώ εγώ κάτω και θα τον διώξω. Αλήθεια σου λέω. Θα τους διώξω όλους. Αν φύγει σήμερα ο Δημήτρης, ή θα φύγω κι εγώ απευθείας ή θα πεισμώσω και θα τους διώξω όλους», συμπλήρωσε - δείτε εδώ ότι είπε.

Βέβαια, μετά από όλα αυτά έπρεπε να αποχωρήσει ένας από τους τρεις!

Ο διαγωνιζόμενος που αποχώρησε από το Masterchef 7

Οι κριτές μαζί με τις guest chefs, Ηλέκτρα Ρήγκου και Ελένη Σαράντη, βαθμολόγησαν τα πιάτα των δύο διαγωνιζόμενων, δίνοντας συνολικά 29 βαθμούς στη Μαρία Λαζαρίδου και μόλις 22 στον Δημήτρη Μπέλλο, οδηγώντας τον στην αποχώρηση.

«Με τον Δημήτρη είχα μία πάρα πολύ καλή σχέση. Σίγουρα υπήρξε κάποια στιγμή μία ένταση, γιατί είχε μία λάθος εντύπωση για μένα. Παρ’ όλα αυτά τον συμπαθώ πάρα πολύ σαν άνθρωπο, θα λείψει σίγουρα από το σπίτι και τον αποχαιρετώ θερμά», δήλωσε η Μαρία Λαζαρίδου

«Φέτος πέρασα πολύ πιο ωραία και πολύ πιο ήσυχα. Έχουν φύγει τα πολλά και έχει γίνει πιο μαγειρικό. Φεύγω αρκετά νωρίς μπορώ να πω αλλά αν δε μπορώ να νικήσω τη Μαρία τη Λαζαρίδου, καλύτερα να πάω σπίτι μου. Ελπίζω να πάει τελικό η Μαρία… κι όλα καλά», είπε ο Δημήτρης Μπέλλος.