Survivor all star: Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι από το αποψινό (25/4) συμβούλιο του νησιού

Μια γυναίκα και ένας άνδρας!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι από το αποψινό (25/4) συμβούλιο του νησιού

Το αποψινό (25/4) επεισόδιο του Survivor all star είναι αρκετά δυναμικό από τα πρώτα λεπτά. Οι μέρες περνάνε και οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ ανυπομονούν για να φτάσουν στον τελικό και να κερδίσουν το έπαθλο.

Μετά την ήττα των κόκκινων από τους μπλέ στον στίβο μάχης, οι διάσημοι πήγαν στο συμβούλιο του νησιο΄πυ για να βγάλουν έναν ή και δύο υποψήφιους για απόψε.

Διαβάστε επίσης: Survivor all star: «Μου το έχεις κάνει τρεις φορές! Χωρίς λόγο» - Μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια Αγόρου και Βασάλος

Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση για απόψε (25/4) στο Survivor all star

Όπως σας είπαμε και εμείς από νωρίς το πρωί σήμερα και επιβεβαιωνόμαστε για άλλη μαι φορά, βγήκαν δύο υποψήφιοι και αυτοί είναι η Εύη Σαλταφερίδου και ο Γιώργος Κορομί.

Στο Λονδίνο το Survivor All Star

Το Survivor All Star όλα αυτά τα χρόνια που προβάλλεται στον ΣΚΑΙ έχει αποδείξει πως είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Στα επόμενα επεισόδια λοιπόν, έρχεται ένα έπαθλο που θα αφήσει τους παίκτες των δυο ομάδων με το στόμα ανοιχτό.

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη στο Πρωινό μας, το παιχνίδι μεταφέρεται στην Ευρώπη για χάρη επάθλου και όχι στην Αμερική ή σε κάποιον άλλο εξωτικό προορισμό όπως συνήθως, αφού αυτά τα έπαθλα θα έρθουν πιο μετά.

Όπως αποκάλυψε, σε λίγες ημέρες Μπλε και Κόκκινοι θα μονομαχήσουν για... ταξίδι στο Λονδίνο με σκοπό να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Hull City της ποδοσφαιρικής ομάδας που ανήκει στον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Δείτε επίσης: "Τα νομίσματα στην τράπεζα" - Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Μπάρτζη και Κατσούλη