My Style Rocks: «Αυτό δεν έιναι λογίστρια είναι ξελογίστρια!» - Χαμός με την νέα παίκτρια και τον Δημήτρη Σκουλό

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Αυτό δεν έιναι λογίστρια είναι ξελογίστρια!» - Χαμός με την νέα παίκτρια και τον Δημήτρη Σκουλό

Το σημερινό (26/4) επεισόδιο του My Style Rocks είναι εδώ με ένα ακόμη επεισόδιο "φωτιά", που κρατάει λίγο τους χθεσινούς τόνους (δείτε εδώ τι έγινε). Από την μία οι τσακωμοί της κριτικής επιτροπής με τις διαγωνιζόμενες και από την άλλη οι νέοι κανονισμοί.

Εκτός από όλα αυτά τα δυσάρεστα περιστατικά είχαν και ένα που προκάλεσε γέλιο στους περισσότερους και σε κάποιους άλλους πέρασε αδιάφορο. Η μία από τις δύο νέες διαγωνιζόμενες, η Χαρά μετά από μια "μεγάλη νύχτα" φόρεσε τα "ανδρικά ρούχα" και πήγε στο γραφείο της. Αυτό ήταν το κόνσεπ, που ο Δημήτρης Σκουλός δεν μπορούσε να μην σχολιάσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Η ατάκα του Δημήτρη Σκουλού για το λούκ της Χαράς στο My Style Rocks

Δ.Σ:«Εσύ τώρα για να καταλάβω… είσαι από το γραφείο;».

Χ:«Είναι ο μπάρμαν που είχαμε βγει πιο παλιά, προχωρήσαμε, μας ενέκρινε η μητέρα του. Κοιμήθηκα σπίτι του, το ξενυχτήσαμε και το πρωί έπρεπε να πάω στη δουλειά. Δανείστηκα από το αγόρι μου τα γυαλιά και το γιλέκο».

Δ.Σ:«Το γιλέκο είναι αντρικό; Είναι πολύ στενό στη μασχάλη. Έλα, δικό σου είναι αλλά ας το πάρουμε για αντρικό. Είναι λίγο petit για αγόρι».

Χ:«Να σας δείξω και το πουκάμισο από πίσω; Πηγαίνω στη δουλειά αλλά είμαι και λίγο σέξι. Είμαι λογίστρια».

Δ.Σ:«Αυτό δεν είναι λογίστρια… είναι ξε-λογίστρια».

Ενοχλημένος ο Περικλής Κονδυλάτος με το My Style Rocks

Καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 26/4 ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο γνωστόις σχεδιαστής κοσμημάτων εξέφρασε για ακόμη μια φορά την δυσαρέσκειά του αναφορικά με τα όσα έγιναν στο My Style Rocks με το κόσμημα που δημιούργησε ο ίδιος και η Emilia Vodos φόρεσε χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Να θυμίσουμε πως έχει γίνει έξαλλος με τους κριτές καθώς η συγκεκριμένη παίκτρια φορούσε ένα κόσμημα του, το οποίο απαξίωσαν οι δυο κριτές, Στέλιος Κουδουνάρης και Δημήτρης Σκουλός, με κερασάκι στην τούρτα την κίνηση του πρώτου να το ακουμπήσει στο πάτωμα.

Ο Περικλής Κονδυλάτος μάλιστα χθες ανέφερε μέσα από μια ανάρτησή του πως αποτελεί τεράστια προσβολή της προσωπικότητας του και της καλλιτεχνικής του έκφρασης ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έδωσε ο ίδιος το κόσμημα στην διαγωνιζόμενη -δείτε εδώ το post του.

«Είναι μια άβολη κατάσταση για όλους μας, γιατί σε αυτόν τον χώρο που είναι πάρα πολύ μικρός, γνωριζόμαστε όλοι. Εμείς είδαμε ξαφνικά ένα κόσμημα που είχαμε κάνει για μια επίδειξη του Βασίλη Ζούλια υψηλής ραπτικής σε ένα τηλεοπτικό show, που εννοείται το αγαπώ κι εγώ αλλά δεν είχαμε δώσει τη συγκατάθεσή μας. Υποτίθεται ότι η κοπέλα που βοηθάει την Emilia το πήρε για τον εαυτό της και όχι για το My Style Rocks. Δεν θα το έδινα στο συγκεκριμένο κορίτσι, χωρίς να έχω κάτι μαζί της. Δεν είναι στην αισθητική μου.

Επειδή ερωτηθήκαμε, δεν το δώσαμε εμείς το κόσμημα. Με ενόχλησε αρχικά που δεν ήξερα ότι θα βρίσκεται στο παιχνίδι και ότι θα το φορούσε το συγκεκριμένο άτομο. Ο Στέλιος Κουδουνάρης με πήρε τηλέφωνο και απολογήθηκε, είναι προς τιμήν του», είπε χαρακτηριστικά ο Περικλής Κονδυλάτος στην πρωινή εκπομπή του MEGA.