My Style Rocks: «Σε τι βαθμό σε βοηθάει η Ραμόνα;» - Το ξεμπρόστιασμα της Ειρήνης από τον Κουδουνάρη

Αποκαλύψεις!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Σε τι βαθμό σε βοηθάει η Ραμόνα;» - Το ξεμπρόστιασμα της Ειρήνης από τον Κουδουνάρη

Το απόγευμα της Τρίτης (25/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «My Style Rocks» προβλήθηκε άλλο ένα επεισόδιο "φωτιά", με τις διαγωνιζόμενες και δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας.

Αυτή την φορά η Ειρήνη Καζάκη, για άλλη μια μέρα προκάλεσε το ενδιαφέρον των συμπαικτριών της, ακθώς μετά από έντονη συζήτηση μαζί τους, παραδέχτηκε πως έχει εξωτερική βοήθεια, από πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ.

Διαβάστε επίσης: My Style Rocks: «Δεν είναι εξυπνάδα, αλλά...» - Έξαλλος ο Σκουλός με την Ειρήνη

Το ξεμπρόστιασμα της Ειρήνης από τις συμπαίκτριες της στο My Style Rocks

Να υπενθυμίσουμε ότι έξαλλος είναι ο Περικλής Κονδυλάτος με τους κριτές του My style rocks, με αφορμή το χθεσινό 25/4 επεισόδιο. H Emilia Vodos φορούσε ένα κόσμημα του, το οποίο απαξίωσαν οι δυο κριτές, Στέλιος Κουδουνάρης και Δημήτρης Σκουλός, με κερασάκι στην τούρτα την κίνηση του πρώτου να το ακουμπήσει στο πάτωμα.

Όπως δήλωσε ο σχεδιαστής, αποτελεί τεράστια προσβολή της προσωπικότητας του και της καλλιτεχνικής του έκφρασης. Επίσης, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν έδωσε ο ίδιος το κόσμημα στην διαγωνιζόμενη.

Δείτε επίσης: Φόρεσε φόρεμα 780 ευρώ - Την έδιωξαν οι κριτές στο χθεσινό γκαλά

«Το χθεσινό επεισόδιο του @grmystylerocks αποτελεί τεράστια προσβολή της προσωπικότητας μου, και της καλλιτέχνικης μου έκφρασης, και θιγομαι βαθύτατα βλέποντας το δημιουργημα μου να εξευτέλιζεται κατά αυτόν το τρόπο. Να διευκρινίσω ότι το κόσμημα δεν παραχώρηθηκε από εμένα, αλλά μέσω μιας φίλης που ζήτησε σαν χάρη από το ατελιέ που συνεργάζομαι να δωθει στην εν λόγω διαγωνιζομενη (δεν γράφω ούτε κοπέλα, ούτε γυναίκα διότι τις σέβομαι) χωρίς την άδεια η την έγκριση μου.

Πάντοτε υποστήριζα όμως αυτό το show βοηθώντας καλόκαρδα τις κοπέλες όλα τα προηγούμενα χρόνια, λόγω φιλίας και λόγω του ότι έχω συνεργαστεί με την Acun Medya και έχουμε μια καλή ας πούμε κοινή πορεία. Με πληγώνει που ένα κόσμημα που φωτογραφηθηκε για το διεθνές περιοδικό The Kurator που εκδίδεται στο Dubai συνδυασμενο με Dior φόρεμα, εδώ απαξιώνεται και με πληγώνει το ότι μετά από τόσα χρόνια καριέρας στην χώρα μου δεν έχω όχι την αναγνώριση που μου αξίζει, αλλά ούτε καν το στοιχειώδη σεβασμό. Θα μπορούσα να γράψω πολλά, όμως εγώ τιμώ την φιλια μου με το Στέλιο Κουδουναρη, τον οποίο πραγματικά σεβόμουν και θαύμαζα, και τον σέβομαι και τον θαυμάζω ακόμα, όπως σέβομαι και τον κύριο Σκουλο. Λυπάμαι πάρα πολύ κυρίως για τους όρους κάτω από τους οποίους πρέπει να ζω σε αυτή την χώρα», έγραψε χαρακτηριστικά.