My Style Rocks: «Μα δεν μπορώ! Με σκας!» - Έντονη διαφωνία Δημήτρη Σκουλού και Στέλιου Κουδουνάρη

Για τα... μάτια μιας παίκτριας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: «Μα δεν μπορώ! Με σκας!» - Έντονη διαφωνία Δημήτρη Σκουλού και Στέλιου Κουδουνάρη

Ένα ιδιαίτερο task είχαν στο σημερινό 27/4 επεισόδιο του My Style Rocks οι παίκτριες, οι οποίες συγκεκριμένα έπρεπε να διαλέξουν να ντυθούν είτε ως νονά είτε ως κουμπάρα, με τις περισσότερες να διαλέγουν να βαφτίζουν ένα παιδί.

Ανάμεσα σε αυτές λοιπόν ήταν και η Αναστασία, η οποία για ακόμη μια φορά είχε ένα άκρως εντυπωσιακό και ιδιαίτερο look, το οποίο ναι μεν ενθουσίασε τους περισσότερους, ωστόσο έκανε την κριτική επιτροπή να διχαστεί.

Συγκεκριμένα, η ίδια θέλησε αντί για φόρεμα να επιλέξει ένα παντελόνι φαρδύ, με ένα εξίσου φαρδύ πουκάμισο. Και στους 3 κριτές άρεσε πολύ, όμως υπήρξε μια έντονη διαφωνία μεταξύ του Στέλιου Κουδουνάρη και του Δημήτρη Σκουλού.

Διαβάστε επίσης: «To στιγμιότυπο αυτό δεν έπαιξε στις οθόνες μας» - Η Vodos "άδειασε" το My style rocks μετά το ξέσπασμα του Κονδυλάτου για το κόσμημα του

Ειδικότερα, ο πρώτος είπε πως σε πολλές εκκλησίες, ο παπάς δεν επιτρέπει να φορούν οι νονές παντελόνια και εκτός από αυτό τα ρούχα είναι αρκετά φαρδιά και ο φραμπαλές στην μπλούζα δεν θα βοηθήσει καθόλου, όσον αφορά το πρακτικό κομμάτι.

Ο Δημήτρης Σκουλός, από την άλλη, διαφώνησε με τον συνάδελφό του, τονίζοντας πως τέτοιες απόψεις δεν πρέπει να υπάρχουν το 2023 και πως όλο αυτό είναι σκοταδισμός. Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει μια έντονη συζήτηση μεταξύ των δύο αντρών.

Έντονη διαφωνία Κουδουνάρη - Σκουλού στο My Style Rocks

Αποκλειστικό: Η σχέση της Κατερίνας Καραβάτου και του Στέλιου Κουδουνάρη πίσω από τις κάμερες του My Style Rocks

To My Style Rocks προβάλλεται στις οθόνες μας, με ένα μικρό διάλειμμα ενός χρόνου, από το 2017 και η αλήθεια είναι πως έχουν περάσει αρκετές παρουσιάστριες από το πλατό του! Ευαγγελία Αραβανή, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Κατερίνα Στικούδη και τώρα η Κατερίνα Καραβάτου... Καμία, όμως, παρουσιάστρια, δεν είχε καταφέρει να απασχολήσει τόσο πολύ τον Στέλιο Κουδουνάρη!

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι ένας ευγενικός άνθρωπος, χαμηλών τόνων, που δεν του αρέσει σίγουρα να αναλώνεται σε κουτσομπολιά και διάφορες ιστορίες. Βρίσκεται στην θέση της κρητικής επιτροπής του συγκεκριμένου show από την πρώτη μέρα έως και σήμερα, 5 ολόκληρες σεζόν.

Από όσο γνωρίζουμε, με όλες τις παρουσιάστριες κρατούσε την ίδια ακριβώς στάση. Ευγενής, ομιλητικός και επαγγελματίας. Μέχρι εκεί! Με την Κατερίνα Καραβάτου, όμως, έχει δημιουργήσει άλλη σχέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Κατερίνα Καραβάτου έχουν δημιουργήσει μια πολύ δυνατή φιλία, κάτι που με τις προηγούμενες δεν είχε συμβεί, υπήρχε απλά η κλασική τυπική σχέση! Οι δυο τους, όπως φαίνεται, έχουν ταιριάξει σε πολλά πράγματα και έχουν τόσες κοινές και συνάμα διαφορετικές απόψεις που «κόλλησαν» κυριολεκτικά ο ένας με τον άλλον!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού άλλωστε και οι αποκλειστικές φωτογραφίες που ήρθαν στα χέρια μας από τα γενέθλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που είχαν βγει όλοι μαζί στον Ρέμο και ο Στέλιος Κουδουνάρης κρατούσε το χέρι της Κατερίνας!