Ηχηρή απουσία παίκτριας από το My Style Rocks - Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου

Άρρωστη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ηχηρή απουσία παίκτριας από το My Style Rocks - Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου

Το σημερινό (27/4) επεισόδιο του My Style Rocks επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις τόσο για τους κριτές, όσο και για τις διαγωνιζόμενες, που είχαν θέμα τους γάμους και τις βαφτίσεις, θα ξεκινήσουν να γίνονται σε λίγο καιρό.

Πριν ξεκινήσουν όμως όλα, η Κατερίνα Καραβάτου άρχισε με την ανακοίνωση μιας απουσίας από την μεριά των διαγωνιζόμενων. Ο λόγος για την Ειρήνη Π., διότι δεν ένιωθε καλά.

Διαβάστε επίσης: My Style Rocks: «Μα δεν μπορώ! Με σκας!» - Έντονη διαφωνία Δημήτρη Σκουλού και Στέλιου Κουδουνάρη

Η ανακοίνωση της απουσίας στο My Style Rocks

«Σήμερα δεν είναι ένα οποιοδήποτε επεισόδιο, οπως ξέρετε πάρα πολύ καλά, τα κορίτσια θα πρέπει να επιλέξουν ποια από τα δυο κορίτσια, την Ίριδα ή την Χαρά, την Χαρά ή την Ίριδα, πρόκειται να έχει ασυλία, γιατί θα έχει μόνο μια από τις κοπέλες. Επειδή η Ειρήνη Παπαβασιλείου είναι λίγο αρρωστούλα και δεν μπόρεσε να είναι εδώ σήμερα, θα πρέπει να κάνουμε την εξής μεταβολή», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο χθεσινό (26/4) επεισόδιο του My Style Rocks ξεκίνησε και μαζί του έφερε αλλαγές. Οι νέες παίκτριες του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ είναι από τις "τυχερές" καθώς θα πρέπει με το "καλησπέρα σας" να διαγωνιστούν με νέους κανόνες.

Ο αντίπαλες της θα είναι αυτές που θα καθορίσουν την παραμονή τους στο My Style Rocks, καθώς σύμφωνα με τις παλιούς κανόνες, όταν μπαίνει στο παιχνίδι κάποια διαγωνιζόμενη έχει ασυλία, αλλά αυτή την εβδομάδα επειδή μπήκαν δύο θα πρέπει οι ήδη υπάρχουν κοπέλες του διαγωνισμού, να ψηφίσουν μόνο μια, ώστε να έχει ασυλία.

Διαβάστε επίσης: My Style Rocks: «Ντροπή σε όλες! Φεύγω» - Αποχωρεί έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης

«Δεν θα γίνει όπως τις προηγούμενες φορές, δηλαδή δεν θα έχουν και τα δύο αυτά κορίτσια ασυλία, θα έχει μόνο η μία. Το ποια θα είναι αυτή η μία θα το καθορίσουν οι υπόλοιπες κοπέλες. Πώς θα γίνει αυτό; Στο επόμενο επεισόδιο της δοκιμασίας θα πρέπει να επιλέξουν η κάθε μία ξεχωριστά, ποια θα ήθελαν να έχει την ασυλία και ποια όχι», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.