My Style Rocks: «Ο κόσμος νομίζει ότι είστε ζευγάρι!» - Το σχόλιο της Παπαγεωργίου για την σχέση των Καραβάτου & Κουδουνάρη

Τι λένε στο Tik Tok;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Ο κόσμος νομίζει ότι είστε ζευγάρι!» - Το σχόλιο της Παπαγεωργίου για την σχέση των Καραβάτου & Κουδουνάρη

Το σημερινό (27/4) επεισόδιο του My Style Rocks επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις τόσο στις διαγωνιζόμενες, όσο και στην κριτική επιτροπή.

Από την έναρξη του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, οι εξελίξεις ήταν αρκετές, από την μια η ηχηρή απουσία παίκτριας και από την άλλη η ατάκα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Στέλιο Κουδουνάρη, σχετικά με την επικοινωνία και χημεία που έχουν οι δυό τους.

Διαβάστε επίσης: My Style Rocks: «Να μην περνάτε λάθος μηνύματα στον κόσμο!» - Το ξεμπρόστιασμα του Κουδουνάρη στην Χριστιάνα

Η ατάκα της Παπαγεωργίου για την Καραβάτου και τον Κουδουνάρη στο My Style Rocks

Σ.Κ: «Εγώ όταν έγινα νονός, φορούσα αυτό το παντελόνι το συγκεκριμένο. Έχω ένα βαφτιστήρι, τον Ντίνο»

Κ.Κ: «Δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε μαζί, αλλά μια κουμπαριά σίγουρα μπορούμε να την κάνουμε. Της Ηλιάνας»

Η.Π: «Ναί αμέ! Πάντως ο κόσμος σας θέλει παντρεμένους, νομίζει ότι είστε ζευγάρι να ξέρετε. Στο TikTok τρεντάρετε»

Σ.Κ: «Νομίζει ο κόσμος ότι είμαστε ζευγάρι; Σίγουρα ταιριάζουμε, αλλά η Κατερίνα έχει δύο παιδιά, είναι και σε άλλη κατάσταση, μην την εκθέτουμε τη γυναίκα»

Κ.Κ: «Όχι, αλλά έχουμε αυτή την αγάπη την πολύ μεγάλη ανάμεσά μας»

To My Style Rocks προβάλλεται στις οθόνες μας, με ένα μικρό διάλειμμα ενός χρόνου, από το 2017 και η αλήθεια είναι πως έχουν περάσει αρκετές παρουσιάστριες από το πλατό του! Ευαγγελία Αραβανή, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Κατερίνα Στικούδη και τώρα η Κατερίνα Καραβάτου... Καμία, όμως, παρουσιάστρια, δεν είχε καταφέρει να απασχολήσει τόσο πολύ τον Στέλιο Κουδουνάρη!

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι ένας ευγενικός άνθρωπος, χαμηλών τόνων, που δεν του αρέσει σίγουρα να αναλώνεται σε κουτσομπολιά και διάφορες ιστορίες. Βρίσκεται στην θέση της κρητικής επιτροπής του συγκεκριμένου show από την πρώτη μέρα έως και σήμερα, 5 ολόκληρες σεζόν.

Από όσο γνωρίζουμε, με όλες τις παρουσιάστριες κρατούσε την ίδια ακριβώς στάση. Ευγενής, ομιλητικός και επαγγελματίας. Μέχρι εκεί! Με την Κατερίνα Καραβάτου, όμως, έχει δημιουργήσει άλλη σχέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Κατερίνα Καραβάτου έχουν δημιουργήσει μια πολύ δυνατή φιλία, κάτι που με τις προηγούμενες δεν είχε συμβεί, υπήρχε απλά η κλασική τυπική σχέση! Οι δυο τους, όπως φαίνεται, έχουν ταιριάξει σε πολλά πράγματα και έχουν τόσες κοινές και συνάμα διαφορετικές απόψεις που «κόλλησαν» κυριολεκτικά ο ένας με τον άλλον!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού άλλωστε και οι αποκλειστικές φωτογραφίες που ήρθαν στα χέρια μας από τα γενέθλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που είχαν βγει όλοι μαζί στον Ρέμο και ο Στέλιος Κουδουνάρης κρατούσε το χέρι της Κατερίνας!