My Style Rocks: «Να μην περνάτε λάθος μηνύματα στον κόσμο!» - Το ξεμπρόστιασμα του Κουδουνάρη στην Χριστιάνα

Ο λόγος;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Να μην περνάτε λάθος μηνύματα στον κόσμο!» - Το ξεμπρόστιασμα του Κουδουνάρη στην Χριστιάνα

Το σημερινό (27/4) επεισόδιο του My Style Rocks δεν είναι τόσο έντονο όσο το χθεσινό, που έβαλαν τα κλάματα οι μισές διαγωνιζόμενες του ριάλιτι μόδας στο ΣΚΑΙ (δείτε εδώ στιγμιότυπα). Βέβαια, η Χριστιάνα Κατσιέρη για άλλη μια μέρα έδωσε τροφή για καβγά στην κριτική επιτροπή, καθώς εκτός το ήταν εκτός κόνσεπτ, έδινε λάθος εντύπωση με τα όσα έλεγε.

Κουμπάρα σε γάμο ομόφυλου ζευγαριού ντύθηκε η Χριστιάννα, αλλά ήταν το μόνο που δεν μπορούσε να πάει σύμφωνα με τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Το πετσόκομμα του Κουδουνάρη στην Χριστιάνα στο My Style Rocks

«Συζητάμε και κάνουμε πλάκα με ένα θέμα πολύ σοβαρό. Αν φέρνεις έναν γάμο ομόφυλων ζευγαριών οφείλεις να ξέρεις αν επιτρέπεται ή δεν επιτρέπεται.Ο γάμος είναι κάτι το ιερό είτε το ζευγάρι είναι ετεροφυλόφιλο ή ομόφυλο. Στην Ελλάδα δεν επιτρέπονται στην Ελλάδα, επιτρέπεται το σύμφωνο συμβίωσης», είπεο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Τέτοια υποθετικά κόνσεπτ καλό είναι τα μελετάτε, να μην περνάμε λάθος μηνύματα στον κόσμο και να γίνεται παραπληροφόρηση. Είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα, γενιές ολόκληρες έχουν δώσει αγώνες για τα δικαιώματα αυτά. Δεν μπορούμε να αφήνουμε ανακρίβειες σε μία τηλεοπτική εκπομπή που τη βλέπει τόσος κόσμος», συμπλήρωσε.

Ένα ιδιαίτερο task είχαν στο σημερινό 27/4 επεισόδιο του My Style Rocks οι παίκτριες, οι οποίες συγκεκριμένα έπρεπε να διαλέξουν να ντυθούν είτε ως νονά είτε ως κουμπάρα, με τις περισσότερες να διαλέγουν να βαφτίζουν ένα παιδί.

Ανάμεσα σε αυτές λοιπόν ήταν και η Αναστασία, η οποία για ακόμη μια φορά είχε ένα άκρως εντυπωσιακό και ιδιαίτερο look, το οποίο ναι μεν ενθουσίασε τους περισσότερους, ωστόσο έκανε την κριτική επιτροπή να διχαστεί.

Συγκεκριμένα, η ίδια θέλησε αντί για φόρεμα να επιλέξει ένα παντελόνι φαρδύ, με ένα εξίσου φαρδύ πουκάμισο. Και στους 3 κριτές άρεσε πολύ, όμως υπήρξε μια έντονη διαφωνία μεταξύ του Στέλιου Κουδουνάρη και του Δημήτρη Σκουλού.

Διαβάστε επίσης: «To στιγμιότυπο αυτό δεν έπαιξε στις οθόνες μας» - Η Vodos "άδειασε" το My style rocks μετά το ξέσπασμα του Κονδυλάτου για το κόσμημα του

Ειδικότερα, ο πρώτος είπε πως σε πολλές εκκλησίες, ο παπάς δεν επιτρέπει να φορούν οι νονές παντελόνια και εκτός από αυτό τα ρούχα είναι αρκετά φαρδιά και ο φραμπαλές στην μπλούζα δεν θα βοηθήσει καθόλου, όσον αφορά το πρακτικό κομμάτι.

Ο Δημήτρης Σκουλός, από την άλλη, διαφώνησε με τον συνάδελφό του, τονίζοντας πως τέτοιες απόψεις δεν πρέπει να υπάρχουν το 2023 και πως όλο αυτό είναι σκοταδισμός. Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει μια έντονη συζήτηση μεταξύ των δύο αντρών.