Survivor all star: «Ερωτικό beef μεταξύ Μελίνας & Σταυρούλας;» - Το καυστικό σχόλιο της Μαριαλένας για τον Βασάλο

Χαμός για α μάτια του Κωνσταντίνου!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Ερωτικό beef μεταξύ Μελίνας & Σταυρούλας;» - Το καυστικό σχόλιο της Μαριαλένας για τον Βασάλο

Από το πάρτυ της ένωσης των δύο ομάδων στο Survivor all star, οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έχουν κάποια προβλήματα στην συμβίωση τους και όλο αυτό έγινε γνωστό στο αποψινό (27/4) επεισόδιο.

Η Μελίνα Μεταξά ανέφερε την ενόχληση της για τι "κουβέρτες" της Σταυρούλας Χρυσαειδή, που όλο αλλάζουν θέση και μένει πάντα δίπλα από τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Μέσα σε όλη αυτή την παρεξήγηση, δεν έλειπε το "καυστικό" σχόλια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η οποία είναι, όπως έχει πει και αυτή, "αδελφή" του personal trainer.

Διαβάστε επίσης: Survivor all star: «Ο Κωνσταντίνος είναι...» - Πύρ και μανία ο Καραγκούνιας εναντίον του Βασάλου

Το "καυστικό" σχόλιο της Μαριαλένας για τις Σταυρούλα & Μελίνα στο Survivor all star

«Ένα μπίφ έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Μελίνα και την Σταυρούλα, έχουμε χωρίσει μια μεγάλη καλύβα στα δύο και στα σύνορα των δύο ομάδων κοιμάται ο Βασάλος και η Σταυρούλα και η Σταυρούλα έχει έρθει πιο κοντά μας», είπε αρχικά η Μαριανέλα.

Survivor All Star - Το τέλος της 16ης εβδομάδας

Πέμπτη σήμερα 27/4 και μετά το πέρας του αποψινού επεισοδίου η 16η εβδομάδα που το Survivor All Star βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ θα αποτελεί παρελθόν! Νομίζατε ότι θα έφευγε έτσι... αναίμακτα; Αμ δε! Αγώνα επάθλου ασυλίας και αποχώρηση απόψε και πάμε να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά...

Αρχικά σήμερα θα βγει στη δημοσιότητα ο κακός χαμός που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες στην καλύβα των Μπλε και των Κόκκινων για τα μάτια του Βασάλου! Δυο παίκτριες τον διεκδικούν και τα ονόματά τους δεν είναι πια κρυφά (δείτε ποιες είναι εδώ). Το δεύτερο highlight του επεισοδίου θα είναι ο αγώνας επάθλου!

Μπορεί η προηγούμενη εβδομάδα να ήταν βαμμένη Κόκκινη αλλά αυτή... η ρόδα γύρισε! Οι Κόκκινοι έχουν να δουν νίκη από την Δευτέρα 24/4 που πήραν την πρώτη ασυλία κι όπως μας αποκάλυψε ο άνθρωπός μας στο εξωτικό νησί, δεν θα δουν ούτε σήμερα αφού η εβδομάδα κλείνει με τους Μπλε να απολαμβάνουν το φαγητό!

Οι μπλε, λοιπόν, θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού με γεμάτα στομάχια για να ακούσουν από το στόμα του Γιώργου Λιανού ποιος φεύγει (δείτε εδώ ποιος είναι αυτός)!