Τον είδε και ξεκίνησε να τσιρίζει - Η επική στιγμή της Μπέη στο Masterchef 7

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τον είδε και ξεκίνησε να τσιρίζει - Η επική στιγμή της Μπέη στο Masterchef 7

Πέμπτη (27/4) απόψε και οι πιστοί τηλεθεατές του Masterchef 7 είναι εδώ για να παρακολουθήσουν το νέο επεισόδιο "φωτιά" του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Οι τρεις chef κριτές, αναζητούν τη νικήτρια ομάδα από την οποία ο αρχηγός και ένα ακόμη μέλος της ομάδας θα μονομαχήσουν για το έπαθλο των 10.000!

Ο Νίκος Τράκας, έχοντας κερδίσει στη δοκιμασία του Test Δημιουργικότητας, είναι ο αρχηγός της μίας ομάδας και εκείνος που έχει τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας στη διάθεσή του. Ποιες θα είναι οι αποφάσεις του και πώς θα διαμορφωθούν οι δύο ομάδες;

Οι δυο ομάδες καλούνται να χωριστούν η καθεμία σε δυο υποόμαδες και να επικοινωνήσουν, όσο το δυνατόν καλύτερα, χωρίς οπτική επαφή, ώστε να παραδώσουν στους κριτές έξι πανομοιότυπα πιάτα. Τόσο η ομάδα του αρχηγού, όσο και η ομάδα του υπαρχηγού, οφείλουν να έχουν στο τέλος του χρόνου ένα ορεκτικό, ένα κυρίως και ένα γλυκό πιάτο, πανομοιότυπα σε γεύση και εμφάνιση.

Και οι δυο ομάδες μαγειρεύουν με πάθος και ζήλο για τη νίκη, αφού κανείς δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία να διεκδικήσει το Silver Award της χρονιάς. Η κουζίνα του MasterChef 2023 γεμίζει μαγειρική ένταση, αδρεναλίνη, φωνές και 10.000 ευρώ!

Διαβάστε επίσης: Χωρίζουν Μπέη με Μπέλλο; - Η απάντηση μετά την αποχώρηση του από το Masterchef

Η Μαρία Μπέη, μιας και είναι η δεύτερη φορά της στο μαγειρικό ριάλιτι μόλις το είδε τρόμαξε και ταυτόχρονα χάρηκε μόλις άκουσε το ποσό.

Η αντίδραση της Μαρίας Μπέη όταν είδε τον τοίχο του Masterchef 7

Η αντίδραση της Μπέη για τον Μπέλλο στο Masterchef 7

Στο (25/4) επεισόδιο του Masterchef 7 είδαμε μια δοκιμασία αντιγ5ραφής πιάτου και οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, με έναν από αυτούς να αποχωρεί. Η Μαρία Λαζαρίδου και ο Δημήτρης Μπέλλος ήταν ο δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση και έπρεπε να φτιάξουν ένα πιάτο με μπακαλιάρο.

Η Μαρία Μπέη, καθώς έβλεπε τη δοκιμασία από τον εξώστη, προσπαθούσε όλη την ώρα να δίνει κουράγιο στον σύντροφό της, Δημήτρη, ενώ δεν έκρυψε και τη συγκίνησή της προς το πρόσωπό του.

«Τον Ηλία τον ενδιαφέρει να στηρίξει τη Μαρία και τον συμφέρει να φύγει ο Μπέλλος, γιατί ξέρει ότι ο Ηλίας είναι πάρα πολύ αδύναμος στις αντιγραφές. Το είδαμε. Και που δεν έφυγε τώρα τυχερός ήταν», είπε αρχικά η Μαρία Μπέη.

«Θα φύγει όμως. Κι αν δεν φύγει, ρε φίλε, θα κατεβώ εγώ κάτω και θα τον διώξω. Αλήθεια σου λέω. Θα τους διώξω όλους. Αν φύγει σήμερα ο Δημήτρης, ή θα φύγω κι εγώ απευθείας ή θα πεισμώσω και θα τους διώξω όλους», συμπλήρωσε.

«Θα κλάψω τώρα! θα μου στοιχίσει πάρα πολύ αν δεν έρθει πίσω στο σπίτι (ο Δημήτρης) να ξέρεις. Τον αγαπάω, δεν θέλω να φύγει. Δεν το θέλω και γι’ αυτόν. Όταν μπήκε μου λέει: τα λέμε Τελικό. Μου λέει: τους βλέπω, είναι όλοι παλτά. Επειδή είναι ο άνθρωπός μου, νιώθω ότι αν δεν πετυχαίνει τον στόχο του, δεν τον πετυχαίνω κι εγώ», ανέφερε στο τέλος η Μαρία Μπέη.