Έφυγε με το κεφάλι ψηλά - Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε απόψε (27/4) από το Survivor all star

Άδικο!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Έφυγε με το κεφάλι ψηλά - Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε απόψε (27/4) από το Survivor all star

Το αποψινό (27/4) επεισόδιο του Survivor all star είχε τσακωμούς, ίντριγκες, γκρίνιες, αλλά και στρατηγικές που μπήκαν σε δράση για να διαλυθούν σιγά σιγά οι "συμμαχίες" των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Από την μία τα ερωτικά τρίγωνα του Κωνσταντίνου Βασάλου (δείτε εδώ λεπτομέρειες) και από την άλλοι οι τσακωμοί του με τον Τάκη Καραγκούνια έχουν εντυπώσεις και γίνονται έντονες συζητήσεις.

Βέβαια, στο τέλος του επεισοδίου, καθώς οι παίκτες και οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση, συζήτησαν για το πως πέρασαν την μέρα τους, αλλά ανακοινώθηκαν και τα δυσάρεστα, διότι ένα από τους πέντε έπρεπε να αποχαιρετήσει μια για πάντα τους φίλους και το νησί του Survivor all star.

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε απόψε (27/4) από το Survivor all star

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και εμείς από νωρίς το πρωί σήμερα και επιβεβαιωνόμαστε για άλλη μια φορά είναι η... Εύη Σαλταφερίδου!

Οι αλλαγές στο Survivor all Star

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, από την Κυριακή 30/4 η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης θα προβεί σε κάποιες αλλαγές στις οποίες μάλιστα βασικό ρόλο θα έχει και ο ίδιος ο παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως αντί για τρεις κλασικούς αγώνες ασυλίας θα πραγματοποιηθούν δυο, που αυτό σημαίνει λιγότεροι υποψήφιοι προς αποχώρηση, ενώ την θέση του ενός αγώνα ασυλίας θα παίξουν για έπαθλο! Άρα δυο αγώνες ασυλίας, δυο επάθλου!

«Δεν θα έχουμε τρεις ασυλίες θα έχουμε δυο αγώνες και θα έχουμε επίσης δυο αγώνες επάθλου αντί για έναν και μάλιστα θα τους παρουσιάσει ο Ατζούν που σημαίνει ότι θα έχουμε δυο μεγάλα έπαθλα».